Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon par posjeta i urgencija Dragana Čovića, Gusinjac je ponovo na slobodi. Čudni su putevi mafijaški...
Nek ga vodi kući, nama više ovdje ne treba. Osim kada se bude vršila provjera kako je kesu pretvorio u stotine miliona. I sa kime.
Fahro zvani "El gigante" Komunjare Salihovic i odbjegla cetvrorka u SDA na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa svako ko ima platu manju od 500km ne moze napustit kanton i da hoce odkud pare za put znaci dosta je raje kaznjeno
dušmani na aparatima
Realno, Fahro je pravi socijaldemokrata! Vole ga i Bosnjaci i Srbi i Hrvati!
hahahahahahahahahaha, pravi socijaldemkrata - ko dodik, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, vole ga svi - pa ne vole ga ni bošnjaci hahahahahahahaha....
Prepao se Bakir jer vidi da se raspada drzava od kako je fahro u zatvor otisao
JA DA IMAM PARA KAO FAHRUDIN , NE BIH IZ KUĆE IZLAZIO 18 GODINA , PA SVE ŠTO ČOVJEKU TREBA IMA NA INTERNETU A IĆI NAPOLJE MEĐU LJUDE , TEGOBA.
još da ti je kuća jedan sprat u ustaklnjenom neboderu koji je btw čitav tvoj (mada nije u papirima), jerane ćao suncu osim kroz prozor
Morao je Čović iskoristit ovu Fahrinu situaciju, i ucijenjivat njegovo puštanje za svoje politićke ciljeve.
Sad ce mu opet sosoni pjevati na doceku, posebno Rile..
El Chapo libre..
Zatvor toranj toranj zatvor..
i ja bi rado bio u njegovom zatvoru.. covjek ne mora izaci 10 godina iz tornja sve ima u njemu
Trebao je ostati duze ,vidno je smrsao valjda mu godila hrana u zatvoru ,manji podocnjaci jer nema lokanja alkohola, jedino sto je blijed ali mozemo mu skupiti novac za solarij.Treba politicare grupno poslati da odrobijaju par mjeseci ako nista na detoksikacija organizma i mrsavljenje.
bosna nije pobijedjena u ratu... bosna se predala u miru
kome? sandzaklijama
@marketing22 oni su samo dio ludila
Sud BiH osmislio novi zakon za odabrane, Kantonalni pritvor
Fahro, hoćemo li na Boračko za 01. maj? Ja sve plaćam :)
Romi su izjavili, da su ozbiljno zabrinuti zbog kršenja ljudskih prava bošnjaka.
nije on bosnjak, on je sandzaklija
@marketing22 I član alijinog bošnjačkog pokreta.
jel ono onaj vratar sa pravnog fakulteta...i on završio fax
Oni koji mogu nisu mi za ovih 20.godina dali mogućnost da imam ni 500 KM.mjesečno za život. Tramvajem idem do Ilidže, a sve gledam kada će me revizor izbaciti. I pored svega toga radujem se onome što mi je Bog dao nebo, Sunce, Zemlju i slobodu u kojoj uživam i interesantno uživam u onome što imam i zahvalna sam Bogu. Mislim da će i gospodim Radončić, nakon ovog, lošeg životn iskustva znati cijeniti slobodu i kao poslanik biti u funkciji ljudi koji su zadužili ovaj Grad svojim poštenim radom.
da je odlezao 20 godina u zenici mozda bi znao... ovo sto je lezao u sudu mu je samo malo manji luksuz od onog sto ima u svom tornju