Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da sto cinite??bas mu ljiči da bude poljiticar!kad je otiso iz rodno gusinje sa punu kesu stvari svi smo znali da ce da budne vazan cinjilac u nasu bosnu!no da nam ga dirnete ko u oci za njim su otišlji apko nino hulja svi ce oni postati vazan faktor ima da bosnu spasu!
halo, ,dosta vodjenja drzave po birtijama.sta ti imas neku cetvorku da informises.nisi privatni ministar/ili jesi?/ informisi vladu. uvijek isti cirkus u kome su uvijek isti pokvareni politicari!
Zaista bosnjacima treba odati priznanje kada ovakvima daju mandat da ide u Brisel,doduse bosnjaci su jedini narod na svijetu koji glasa za stranku drugih naroda,tj komunista i sandzaklija,to srbin i hrvat nikada nebi ni za sta napravili,da glasaju za drugog,nisu idiothi...
NASTAVNIK SLIKARSTVA NAM JE NAPRAVIO RASPORED ČASOVA. Nastavnik treba da zna o9snove metofike rada u jednom nastavnom času ili ti satu. Ja znam kako se sat sprema, ali ga Fahrici neću reči. On sve želi da kupi, ali i da ne plati. Fahro, fahrice rekli su ti u Briselu; platit ćeš, platit ćeš, jašta.
I jel cetvorka zadovoljna sastankom?'
Ljopove jedan Ni tvoja nece vjecno gorjeti..vidimo se u citulji
zeLjena revoLjucija
prvi