Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je smiješno, jedan je povalio Cimos, a drugi povaljuje sve ostalo hmm Šćepo li Šćepo .....
---- Novalića danas razgovarao sa Fahrom o šumama ! Ehehehehe, evociranje uspomena iz djetinjstva ? NEgo da li su razgovarali o povećanju dotacija BH telecoma AVAZU ? Na tornju se vrte samo reklame BhTelecoma, a usluga se u ovoj zemlji vraća kontra uslugim, JOŠ uvijek !
fadile tebe kada vidim muka mi je mjesec dana
Podnesi ostavku Fadile, mole te penzioneri, borci, mladi, radnici, ...svi živi i umrli.
Podnesi ostavku Fadile, mole te penzioneri, borci, mladi, radnici, ...svi živi i umrli.
Dobro jutro nase kolumbe
Ne laži više Fadile! Znaju Bošnjaci šta znači kada ti nešto izjaviš. Valjda si sada pozvaao da te podrži Radončić, ko veliš on je maher jer evo on ne izbiva iz balkanskih sudnica, valjda će te on spasiti a njemu narod tek ne vjeruje odnosno NAROD SE NJEGA BOJI, IMA I ZAŠTO, POZNATO JE. BAŠ SMO MI BOŠNJACI UBOG NAROD, PA POGLEDAJTE KO NAM VODI ZEMLJU?
hahahaha
Kada imamo usvojene planove i odobrenja za građenje odmah možemo implementirati odobrena kreditna sredstva , zahtjeve domaćih investitora, formirati privatno javno partnerstvo. Pored Koridora 5c, najmanje tri projekta koja trebaju da počnu sa izgradnjom ove ili naredne godine su brza cesta Lašva - Travnik, termoelektrana Banovići, hidrolektrana vrilo.
"hidrolektrana Vrilo"
Dobro je, neka dijaloga pa makar pričali i Fahro-Fadil. :) Vala ove priče o ratu, referendumima, otcjepljenjima i td. iritantna je bila za neizdržat. Nek pričaju o reformama, pa makar i laži, ljepše je slušat.
ne zna se koji je veci lopov i manipulator
Bravo Radončiću, traži odmah usvajanje Prostornog plana Federacije BiH i Prostornog plana Koridora Vc ! Sa ta dva plana se stiču uslovi za izdavanje odobrenja za sve važnije infrastrukturne objekte u Federaciji BiH ( autoputevi, brze ceste, energetika, regionalne deponije, plinovodi, toplovodi, naftovodi ...). Neka si pokrenuo to pitanje koje već 10 godina stoji. Blokira ga SDA i HDZ.
Fadil Stecajni i Fahro Tornjak, sa vama nam je buducnost ringispil
dva trenutno najveca klosara....
Vama je zajednicki cilj da ovo jos sto je ostalo razjeb....e i da Do-Dicku ukinete sankcije.
dje su pare novalicu