Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me samo da li ima jos naivnih ovaca koji vjeruju ovom covjeku. Kad se sjetim samo kako je govorio o SDA pred izbore, pa sta je poslije uradio i kako je ponizio narod. Ja mu ne vjerujem niti cu kada vjerovati u bilo sta sto kaze.
@FGROvce Hoćeš li sa svojim kolegama botovima iz SDA ići od kuće do kuće i vraćati knjige koje ste dijelili o Fahri sa naslovom "Mafijaš u podzemlju Balkana" jer ste sada koalicija haha ?
dino i bagra u misijim rupama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neće Fahro da bude onaj koji raspoređuje pare, hoće da bude onaj koji ih dobije :D
puna podrskaFahri sad na izborima
podrska Fahri!
Pametan covjek
Da su bar drugi pila radili kao vi imali bi još bolje rezultate, velika podrška za vas ministre
Svaka čast ministre za sav vaš trud i borbu u ovim situacijama
Bravo ministre za sve do sad urađeno
Sbb🍀💙
Podrška za Radončića
🍀🍀🍀
Bolji je od svih ostalih to sam sigurna, i ja mu vjerujem.
@GaziranaCedevita Nemoj piti puno cedevite..hoce mozak zakazati..😵😵😱
Pa ja i treba da se sklonite kad je najpotrebnije, drugo nismo ni navikli od vas! KOJI CETE NAM K...... I ONAKO NISTA NE RADITE!
Ko te stavi mamu ti tvoju idi na pester cuvaj ovce vi ste Bosnu i doveli do ludjacke kosulje
Opravdani razlozi, do sada ste uradili odlican posao i hvala na tome.
Svaka cast. 👏👏
Drzava je gazdinsko dionicko drustvo a dionicari. Imaju problem kako uskladiti gazdinski interes da nista licno ne rade na dodoijeljenoj poziciji sa obavezom i odgovornoscu da pozicija funkcionira.