Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veća NESREĆA od ovog ŠĆEPE nije mogla zadesiti Bošnjake a i Državu BiH!
Vidi nastavnika likovnog sto se smjeska...., moze mu se dobro je napunio bankovni racun od casova likovnog :-))))) HAPSITI
Vidi NAPOLEONA
Jadan je država koja za ministra ima jednoga ratnog profitera, okojelog mafijaša koji je jedan od glavnih bosova za drogu u Europi...i to ministar sigurnosti... "SARAJEVSKI GEBELS" kako zovu Radonjčića je uz to još i polupismen....
SASTANAK NAJVEČEG KRIMNALCA RADOJICE CRNOGORCA-UMJETNIKA ZA KRIMINAL SA DRUGOVIMA KRIMINALCIMA, ALI NEĆE IM USPJETI DA BPRODAJU NI RASPARČAJU BOSNU I BRŽAVNU IMOVINU DOK JE U BOSNI PATRIOTA, NEK SE PRIPREME ZA NAREDNE IZBORE IĆI U SMEĆE I IZA REŠETAKA.
O BIH sta sve dozivljavas i ko te sve zastupa i ko se sve bavi politikom dobro ikako postojimo............
Sada prelaze na prodaju bjelog praha po tome je poznat ministar odbrane to mu je bio zanat , posto su sve rasprodali do sada i pokrali.
Samo je SDA producirala ovo stanje i dovelo do toga da se borimo za prava naših sugrađana, sramota
I Sejdić i Finci su mi na vrh glave, ništa im ne odgovara, nadam se da neće postati marionete foteljaša
Samo u vama vidim promjenu, ovi ostali su nas u crno zavili, vidimo da je njihov jedini interes fotelja i ništo drugo
puna podrška četvorki
A ko je taj Finci Sejdic, jel' to kakav Hichin miljenik? Kako bi Hicho rijesio to pitanje?
A zar nebi tom sastanku trebali prisustvovati i Sejdić i Finci????? Kako možete bez nekog odlučivati o njegovoj sudbini.
cuj brabonjcica sto lupa ko maksim po diviziji
Ukoliko se do rješenja pitanja provođenja presude "Sejdić-Finci" ne dođe sada, dvojbeno je kada bi se to moglo dogoditi jer je naredna godina izborna, a do tada bi evropski put BiH bio zamrznut. Neprevođenje presude moglo bi zemlju dovesti u situaciju "iz koje će se teško izvući", upozorio je jedan visoki zvaničnik Delegacije EU.
Budući da za promjenu Ustava trebaju dvije trećine glasova u oba doma Parlamentarne skupštine BiH jasno je da ovo nije pitanje isključivo za poziciju ili za opoziciju, već za sve stranke koje imaju poslanike u Parlamentarnoj skupštini koje žele na koncu vidjeti BiH u Evropskoj uniji. Zbog toga je veoma važno tragati za rješenjima oko kojih se slažemo, a za dobrobit BiH razlike ostaviti po strani - kazao je Agenciji FENA Saša Magazinović, član Predsjedništva SDP-a BiH i šef kluba poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH, nakon sastanka sa predstavnicima Delegacije EU.
Znamo da Komitet ministara Vijeća Evrope zasjeda svaka tri mjeseca. Posljednji je održan početkom 12. mjeseca prošle godine, gdje je rečeno da se odluka mora implementirati u što skorije vrijeme. Upravo danas Komitet ministara ponovo zasjeda i konstatirat će da presuda nije implementirana. To nije dobro i vodi ka većim problemima za BiH. Gospodin Štefan Füle će doći u aprilu, dat će nam opet neku novu priliku, dat će još 100 prilika, ali je sigurno da ustupaka po tom pitanju nema niti će ih ikada biti, jer EU želi proširenje, ali ne žele da im mi uvezemo probleme. Füle je to jasno rekao u januaru u Strasbourgu, kada je održao predavanje našim parlamentarcima.