Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ološ.... izrabljuje ljude u avazu..... koristi studente i placa im mizeriju po satu.... sve to go lopov!!!
Nema covjek nista sa Avazom. To je slucajno sto je tamo svaki dan, a svi tekstovi o njemu su pozitivni zbog njegovog neizmjernog postenja i zelje da pomogne narodu. Neistina je i da izrabljuje ljude. Sve je to podmetnuto. Za kraj, da me ne shvati ko ozbiljno ... nevjerovatno je na sta smo mi spali kao narod. Ko nas predstavlja i u nase ime brani. Ustvari, Fahri je glavni prioritet sada da odbrani sebe po svaku cijenu. Politika jejedno od najmocnijih sredstava za to. Do sljedecih izbora.
Mi svi podržavamo da se istina potvrdi zvanično! Da se definitivno i javno optuži Miloševićeva banda i nedjela protiv čovječnosti. Organizovana ubijanja civila, rušenje i paljenje institucija, pljačkanja i silovanja. Poznato je i to da je na snazi u Srbiji bio zakon koji je pomilovao kriminalce koji bi išli u rat u Bosnu. Sve su to činjenice i mora se istrajati u tužbi!
Mi svi podržavamo da se istina potvrdi zvanično! Da se definitivno i javno optuži Miloševićeva banda i nedjela protiv čovječnosti. Organizovana ubijanja civila, rušenje i paljenje institucija, pljačkanja i silovanja. Poznato je i to da je na snazi u Srbiji bio zakon koji je pomilovao kriminalce koji bi išli u rat u Bosnu. Sve su to činjenice i mora se istrajati u tužbi!
svi bosnjaci se trebaju ujediniti u borbi protiv vlaha
Dok vi trazite rjesenje tuzbe protiv Srbije hrvati lagano traze izlaz iz federacije,a mi stvaramo sebi od neprijatelja jos veceg neprijatelja.Tvrdim da ni Bakir i Fahro nemaju rjesenje za Bosnu.Dok se oni svadjaju pa mire treci koristi priliku.Trazili smo gledajmo..
g.radoncicu tu si samo zbog funkcionisanje drzave a inace... igraj kako glavni kaze!
Podrzat ce ga i onda ce se nekad povuc takav je to sljam samo covjeka navuce i onda se povuce i udari na istog sta tec osim ŠLJAM
Šta li o svemu ovome misli naš sveznajući premijer Elmedin Konaković.Ja bih se, ipak, konsultovao sa njim i čuo njegovo cijenjeno mišljenje.
Najvece zlo koje se desilo Bosnjacima u zadnjih 20 godina se zove Fahrudin Radoncic.
Ovaj Šćepo fahrudin poslije murije izgleda ko vanzemaljac i priča nepovezano i strašiv je. Da je odvalio godinu garant bi se rokno.
Ma dzaba sve nema od toga nista niko ne voli nas balije samo pare trosite
Kad se radi o nacionalnim interesima Bošnjačkog naroda,treba zaboraviti sve druge nesuglasice. Hvala!
I oni su vala svakakvi pa su opet udruženi. I mi smo vala svakakvi a nije nam od viška i da se udružimo. Ako ništa drugo, bar nisi vječito neodređen ko oni SDP-ovci i visoki nam predstavnik
To Boss heheh
Ahh cuj i ovo cudo ..Scepo podrzava nesto sto ide protiv njegovih . Ono sto se vidi i cita na fasistickom avazu govori u prilog agresorske cizme, ali kao i uvijek misli scepica da ce nam opet ga odpozadi hakanti... Mrcino fasisticka, vise si protiv tuzbe nego tvoja bratija iz rs i Srbije.
zar se nije rahmetli Alija potpisivao kao srbin...ko su njegovi
@eumersaa Hahaha ..pa kakve bolan ima veze sad rahmetli Alija sa ovim ? Ako nista drugo, onda malo vise postovanja prema umrlim . Nemate morala , vi scepini, bas kao ni psi lutalice, mada i oni u poredjenju s vama su na nivou nekom.
ja bi u tu tužbu, stavio i Radnočićevo ime, i pola SDA, pa da se vidi ko se obogatio prodajući puške po podrinju po 800KM .. dok je Aljo pričo mirno spavajte, rata neće biti