Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro legendo ti si za sve njih Tito!!!!!!!!!!!!!!
JEDINI ČOVJEK I JEDINA STRANKA KOJA NAS BOŠNJAKE I NASU JEDNU JEDINU DOMOVINU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU MOZE IZVUĆI IZ OVOG JADA I ČEMERA DO KOJEG NAS JE DOVELA S.D.A JESTE ON I ZATO OD MENE IMAŠ PODRŠKU! SAMO NAPRIJED!!!
Ja likova i krimogene ekipe Bože dragi, Terzić pametan na vrijeme se ušutio. hehehhee
i tvoj KRMALUK MAJMUNE ODVRATNI
Fare + Sarajevski Tunel = $$$ - Silvio Radoncic - Fahrudin Berlusconi
idi Izo popusi Fahri
ajde bre dosljo, vrati se oklen si doso pa tamo pravi drzavu
Sve si svade ti potpalijo,ti si najvise beznade u BIH,Krov lopova....
Koliko te soson placa da sjedis i lupas minuse? Ofiran si pravo svakom ko je protiv isti broj minusa.Glupsone idi ovce cuvati u Sandzak i povedi ove kromose iz SDA sa sobom.
ama vidje li onú pevacicú kakó se zvasé, néce bogú mi opet da zapevá TI SI KRIV TI SI KRIV ........
vidi ga kak je ružan...
Covijeka da uhvati tuga kad mu vidi ostalu ekipu iz stranke... Kuku bi nama bilo kad bi se ovakvi docepali vlasti...
on prica o nezaposlenosti a otpustio je 200 radnika starih da bi zaposlio pripravnike koji rade samo na racun drzave a njemu da ostanu pare sram ga bilo
Da ima imalo drzave ovo bi bilo u zatvoru a ne za govornicom. 90% sranja u drzavi si ti direktno uzrokovao sjeme ti se zatrlo dabogda!!
Šošonska ,šuplja...
pisam se na drzavu u kojoj ovaj ratni profiter moze biti predsjednik stranke
A vidi, vidi SDA ekipe sto se aktivirala ovdje:-) Presmjesni ste i jadni. Intenzivno vas angazuju da po forumima neke blatite, a svoje dizete u nebesa. Ovo je znak da vam jako ozbiljno gori pod nogama!!! E hajde sada ovaj moj post dislajkujte:-)