Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
waterboarding 4minuta,svakih 5 minuta 31 godinu bi bila logicnija kazna
A sto ce*to, jel´ se to stidis sto dju*bre pripada tvom genocidnom plemenu?
SARAJEVO, GRADE MOJ!!
Kako su to lijepo Rusi u Aušvicu uradili - poglavnika konclogora iznad peći objesili.
11.3 dana za jedno ubistvo.
Nismo ni za G. Maoču , pa nećemo ni ovdje ! plači četoo :D Hvala !
Apelaciono vijeće Suda BiH osudilo je Radomira Vukovića na 31 godinu zatvora zbog pomaganja u činjenju genocida u Srebernici u julu 1995. godine, dok je istom presudom Zoran Tomić oslobođen optužbi. - OSLOBODJEN??????????????
Malo, malo.....treba genocida objesiti za mu*da brabo.njava u sred Srebrenice i nabijati mu kolac u smr.dljivi su.pak do ne lipse!!!
Joj kad bi ga spotako štocem u onu svnijeću glavu, osto bi bez poo lobanje...
E STO SI BILDO BILDO SI...SAD CE MALO KA..RA..NJE U PAK..AŠ , PA CES TAMO PUSTITI I KOSU DA BUDES STO VJERNIJA KOPIJA QRVE STO CE DAVATI SVIMA NAREDNU 31 GODINU ......
Pravda je spora ali stigne!
Molim vas onemogucite komentare
Malo!
Bravo! Pozz iz Vukovara!
MASHALL.AH ALL.AHU EGBER !!!