Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREPAO SE ZBOG FOTELJE I ŠEFA LAKTAŠENKA JER DANAC NEĆE PODJELU BOSNE I HERCEGOVINE.DOLAZE TEŠKI DANI ZA SNSD I SDS JER TREBAJU OTIČI NA SMETLJIŠTE POVJESTI.
N A J E B E M T I S E S V E T O G S A V E , Toliko od mene. !!!
@@BOSS (Cheto) 49% RS al si ti smrdo jos uvijek u BiH i to tebe boli. Btw. sta ti imas od tog sto imas 49% kad si se suzbio na 5% BiH kkao u indijanskom rezervatu :))) ja u posavini imam zemlju u privatnom vlasnistvu :) sta ces stim?Mozda mi oduzeti? :))) moj gumeni majmune, poklopi se usima i zivi u tom rezervatu, jer gdje god da krenes valja ti preko tih famoznih 24% ha kreno u Zvornik, Bijeljinu il Trebinje. Pitam se ko je sada zbijen :) provozaj se od Banja Luke do Prijedora, ionako dalje ne mozete prismrditi :)
Evo ja se baš \'\' prepao\'\' od tebe i te \'\' sile nebeske\'\' što sebe bolešnjaci mošnjaci naziva.Zeleni zube,Srbine naš!
BOSNIA HELJP BOSNIA H E LJ P B O S N I A
Smiješni ste vi \'\' bošnjaci\'\'!Ni svoj jezik nemate,već se srpskim služite,a tvrdite da niste Srbi.Ja sam ponosan što nosim pasoš Bosne i Hercegovine jer je to zemlja SRPSKIH KOTROMANIĆA!Zemlja koje ste se vi,prihvativši turskog okupatora i njegovu vjeru,odrekli i na nju ne polažete nikakvo pravo.Vi ste uvijek služili tuđinu i okupatoru;od Osmanske carevine,preko Austrougarske i NDH!Nikada svoji na svome niste bili i uvijek ste POSLUŠNIM PODGUZNIŠTVOM BESPOGOVORNO SLUŽILI ZLOM GOSPODARU!Zbogom ostajte zbiljski Srbi!
\"Sta ima na potezu Banja Luka - Prijedor?\" Haha, jarane, 49% - Rpublika Srpska. Citava istocna RS oslobodjena od vas! http://www.depo.ba/vijest/8829 - Uzivaj
@dosao Sta ima na potezu Banja Luka - Prijedor? Tu ste se svi suzbili. Cekaj, koliko je to posto BiH? Jel nekih 5%? Moj cheto, ti si u BiH, znam da te to boli, imas pasos BiH i gdje god da krenes, preko Save il Drine u bijeli svijet, ti si za sve ostale izvan granica BiH jedan obicni BOSNJO :)))) tuga je kad nemas identitet i mrzis zemlju u kojoj si rodjen, a nisi rodjen u Jugi vec u BiH :))) Kompleksi su nesto jako tuzno, tezak je tvoj zivot jadni moj gumeni m.a.j.m.u.n.e
Treba vama jedna dobra [email protected] primitivizam je drugo ime za genocidnu sumsku ....cobane !!!! Mama ti je primitivna seljoberuuuuuuu......SIKTER !!!!!!!
Sorensen i bošnjaci(ma šta to značilo),onakvi kakvi i jesu - kukavice,nesposobni,neuki i primitivni, opet počeše da kukaju i da misle kako će neko drugi,umjesto njih, da im napravi državu.Pozdrav za 24% rezervata sa 50% BiH!Hajde sada \'\'bošnjaci\'\' svi ko jedan - HELJP BOSNIA HELJP BOSNIA HELJP HEJLP HEJLP BOSNIA
Serbija i serbi ====== terorizam i barbarija...ruski prilitivni - seljoberski i opasni imigranti...!!! Evropo, serbi su monstrumi...!!! Shvatite TO...!!!
Pa-ti- jedno rusko -celjade -imigrante- primitivno, seljobersko..........tvoja krvava fotelja ko i tvojim mentora ce se zauvijek baciti u smecce srama i historije vec ubbica i siledzzija...!!!
VID VID Prrdstavnika genocidnih servo-monstruma vampira...!!! Hoce on ko i njegova krvolocna bratija nesto naredjivati........!!!
nemoj ba vrijedjat Turke, njima nista ne fali. Mi Bosnjaci treba da se sto vise s njima povezemo, pa da onda vidimo cija mati crnu vunu prede
Ti kada bi i gov.ana jeo mislio bi da je OK. Valjda ti je takva genetska predispozicija
NE TREBAJU NAM DVA VISOKA PREDSTAVNIKA ALI TAKODJE NE TREBAJU NAM NI DVA ENTITETA.
vasic.I u mene zena,pasce svetosavsko,zagovara jevropu!E nes vala,makar ja ne pio brlje i ne mastio slaninu!Svakako mi je visok olesterol,bice mi bolje bez fondova,ako presutim onaj crni fond za ravaku!