Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalcima (a jedan si od njih) je svaki grad u kojem ne vlada pravda SIGURAN. Vas niko ne dira!
Klixove komunjare brisu komentare, znaci da ponovim. Radojicic od kako je gradonacelnik BL postao, nije smijeo da progovori nista od dode i zeljke.
siguran grad ko i Sarajevo, jer se zna ko šta smije a ko ne smije
Gmaz,policija ubije dijete u centru banjaluke i onda ova karikatura kaze siguran grad,pljuc Doci ce djavo po svoje radojicicu
Za stanovnike Zelene zone je i Bagdad siguran grad!
Niko nesme da vas bije,osim naše i vaše milicije
U pravu si. Tkđ. Dodikistanci nisu nepismena sirotinja uprkos tome što im je penzija 180 KM i koji, kao takvi, ne mogu zadovoljiti dnevne nutritivne potrebe i što u svojim bugarsko-ćiriličnim udžbenicima uče da je "nigđe" pravilno. Dodikistanci su neprevaziđeni.
Od kako je postao gradonacelnik ovo mu je prva izjava za bilo kakve vijesti, dodo i zeljko mu nisu dali da progovori nikako.
Abu-Radojicic se javlja, jbala mu sva Turska babu :D
Jašta je....