Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi pojma kakav se kriminal dešava na USK..
@UkruhKrajiski u pravu si.
Bošnjo prevarant spreman na sve, prvi u redu u džamiji, za kurba-bajram kolje vola, a mater bi prevario za dvije marke...Typical Bošnjo.
Sta ce covjek mora braci svojoj pomoci nije krv pura
Ovi migranti su baksuzi ....cim su naletili na focaka
To nije trgovina ljudima, svasta jeste, ali trgovina nije.
Bravo 😎
Transporter 4
Kazniti !!!
E da je zakona... sad ga natjerati da sve migrante koje je prevozio, mora smjestiti kod sebe privatno, lijepo ih ugostiti i uzdrzsvati mjesec dana minimalno.
mamu li vam vasu zelenu a sve kao vjernici ovo ono a koristite ljudsku patnju pa valja vam na onaj svijet mislite li o tome a?
Kakva trgovina ljudima? Mozda ilegalna migracija... Novinari (ako se tako moze te nazvati) malo istrazivanja ne bi skodilo, da naucite razliku izmedju ova 2 KD.
Pa nije ih uvozio nego izvozio iz Bosne, trebate jos da mu platite i vi
1000e... Krvave su vam to pare ljudi moji, krvave...
Brza para, laHka para i onda ti to sve brzo skoci na nos....
Nesto mi kaze da otkaz nece dobiti,nit disciplinsku a i sudenje je upitno.Zasto?Clan je neke stranke i plus famelija mu.Mislim znate kako to ide da ne duljim.
Pa sta, snasao se covjek
Sta ako je prevozio?Vamo se pljackaju milioni,krada ma svakom polju lopovluk uzeo maha