Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obecanje ludom radovanje...
KAD ĆE VEĆ JEDNOM OVAJ NAROD NAUČITI? Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja.
Vrijeme je da ljudi saznaju za aferu reket, krađu u Bošnjačkom institutu, krađu na debljini asfalta na autoputu, lopovluk sa Čengrizom i druge pljačke raznih Mikulića, Nikšića, Karića, Grabovica... Dosta vas je bilo BANDO LOPOVSKA!!! BILO JE VRIJEME DA ODETE!!!
Biće plata ... Oca mi !
Joj.....opet nasjedaju na patku. pa tito mili ima li naivnijeg bekana od dobrog bošnje
hrvati i bosnjaci vjecno skupa...