Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovog KRETENA Hamzaliju još drže u GRAS-u !!! Ova KLOŠARČINA predstavlja radnike !!!!
Hamo vid´ mu glave!
Himzanija ce srediti Gras,on je zaduzen zato....
Treba vas sve rastjerat kuci, pa kod kuce dirigujte neku svoju monarhiju a sa drzavnom firmom to ne moze !!!!
Ovaj se karindja sa Bakirom heheheheheeee
JA VEC ODAVNO OVAKAV NIVO MRZNJE PREMA NEKOME NISAM VIDIO, KAO STO VECINA VAS IMA PREMA RADNICIMA GRAS-A.OVAKAV NACIN PREDODJBE ZLA SARAJEVO NIJE IMALO, OVO JE SVE DOSLO SA STRANE.NE ZABORAVITE , NE MOZETE DRUGOM MISLITI ZLO , A SVOM SE DOBRU NADATI.ZALITE SE NA SVE I SVASTA, OD NEREDOVNE VOZNJE DO PONASANJA REVIZORA I VOZACA. JESTE LI IKAD , SVOJE PONASANJE STAVILI NA TAPET.TRAZI SE OD NJIH SVE TO JER JE TO NJIHOVA DUZNOST I OBAVEZA, DA JESTE , ALI DUZNOST I OBAVEZA JE I ONIH LOPOVA IZ VLADE DA IM PLATE ZA TO , PA TO ISTO NE CINE. POSTENO I REZONSKI BI BILO OD VAS DA KAZETE I TO.MORAJU POSTOVATI PRAVILO SLUZBE ALI SA DRUGE STRANE I ONI MORAJU BITI ISPOSTOVANI , A NISU.NESHVATLJIVO JE DA NEKO OD VAS KAZE CITIRAM,, AKO NISU DOBILI PLATE DVA MJESECA , NEK NAPUSTE TU FIRMU, A MORA DA IM JE DOBRO DOK TO NE CINE,,.SAMO MOLIM BOGA DA NE DA VLAST I MOC OSOBAMA SA OVAKVIM NACINOM RAZMISLJANJA. JADNO , TUZNO, ZALOSNO.
Kurcev ti je rezon!
Nema face su. Rjesenje prvo otkaz il penzija za minimalno 1000 radnika da ostalih oko 1000 moze nastaviti raditi. Nadati se da ce i ti raditi. Onda kontrola nabavki i rad rad rad a ne zajebancija koju oni sprovode. Sta misle kada ne bude para kako ce se ovo rjesavati izlaskom ma cestu. Mrs stoko neradnicka
HEJJJJ, MERLINE,, UDJI U VLAST I ISCUPAJ NAS IZ OVOG JADA. STETA TAKVA PAMET DA SE NE ISKORISTI. TAKAV NAM TREBA , DA UDJE U VLADU I OTJERA ONE NERADNIKE KOJI PRIMAJU PO 5.000KM 6.000KM A NISTA NE RADE, A JOS ZNAJU DA NE DODJU NA POSAO PO 10 -'15 DANA I NIKOM NISTA.A PLATA IDE. TREBAO SI ,, PROZBORITI ,, I U VEZI TOGA A NISI. ,, POSTENO,,. LAKSE UDARAT PO JADNIM RADNICIMA KOI SAMO TRAZE SVOJE I DA PREHRANE SVOJU DJECU, PORODICU, E TO RADE ,, FACE,,.HM, HM, HM.
Pa ti radnici primaju u prosjeku po 1200 km za razliku od drugih koji kod privatnika rade za upola manje a nema da se zale. Nego su zahvalni za to sto dobijaju. Koliko vas ima na bolovanju laznom godinama vec. Nego uzmite samostalno kod privatnika pa radite pa ces vidjeti i sojetiti zadovoljstvo kada covjek mora na posao a neko iz grasa razmjslja jel mu tesko il nije pa mora da zakasni kod privatnika koji sutra moze da ga otpusti. A vi sto ste sigurni i svoja radna mjesta bas me zaboli. Vama je bolje neg politicarima osto ne radite nista po citav dan i zelite platu na kraju mjeseca bili zadovoljni gradjani il ne
Sad su vam uplatili julsku platu, a kad ce ostale to sa Bog zna!
Al zato isti taj GRAS onako po sopstvenom nahođenju blokira saobraćaj čim padne kiša u Sarajevu. Raja, batalite svaki plan i oslanjanje na bus u centru grada ako počne trusit.
Pa do novembra dok ne dobijete niti septembarsku, oktobarsku itd.
Sve je ovo kratkorocno kupovanje mira u kuci, dok se ne uvale do vrata, e tek cemo onda da se svi uhvatimo za glave!
Ma ja,uplatili vam julsku pa cete avgustovsku da dobijete u martu sljedece godine.Nemojte da budete naivni!
Zamazivanje ociju, opet ce za mjesec biti ovako, i svaki mjesec sve dok je tu ova nesposobna vlada...