Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plate se - zarađuju, a ne - dobivaju pa mi nije jasno jesu li to zarađene plate ili novac poreskih obveznika.
Koliko negativnosti, te cobani, te neradnici, te ovo i ono....strasno, kod nas samo da se ne kaze nista pozitivno...
eto dobise cobani iz Dejcica i Pendicica plate,sta ce sada...oni su nesposobni da osposobe uslove za grudvanje,a kamoli za skijanje i sl. !
Nevjerovatno sta znaci pogani javni sektor,svaki glasacki listic su slikali.Nema ovdje zivota.
...kako mislis svaki glasacki listic su slikali?
Mislim tako da su svaki svoj glasacki listic,a i svoje familije,snimili mobitelom i pokazali lojalnost onima koji su "NASU" imovinu stavili pod hipoteku da bi dobili nezasluzenu platu jer su "GUBITASI".A posebna prica je sto su u Januaru kad nije bilo snijega,udomili 34-ero,pretezno kao instruktore skijanja.Tebi je vjerovatno normalno da se u izbornoj godini nemilosrdno zaposljava olos u gubitaske firme.Meni nije normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos samo da bude snijega i sve ce biti u dure, prosle sezone su dobili bogovske plate pa nista nista nije ostalo za umjetni snijeg
Ja im želim puno sunčanih dana i da cviječe procvjetaUdarili su cijene karata ski liftova ko da smo u Japanu ilti u Austriji,.da ne govorim o parkingu.