Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Bake poslat vruće ćevape,svakom po SDA kalendar za 2018 sa slikama džamija i po 100 maraka ,pred Izbore svakom još po jedna stotka !
Prvo štrajkali i tražili stečaj a sad štrajkuju za druge uslove.
Puno je to, po sok jedan onaj "Bona" od litar za marku i pola kile kafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Štrajk gladju je najgluplja stvar ovog glupog naseg naroda... Boli njih briga sto vi gladujete, gladuje pola drzave, pa nikome ništa.
@musaprisht Prije tog strajka bi bilo logicno da odu na vagu i da se izvagaju.Cisto da za dva dana stanu na istu vagu pa da vidimo da li stvarno strajkuju gladju...
budite kreativni, shtrajkujte prejedanjem.
ne treba strajkovati gladju,nego se dobro najesti i onda udri po govnima,jer oni samo sile se boje
"Održali smo 27 sastanaka, razgovarali smo, ali rezultate nikada nismo vidjeli", zaključio je Halilović." Ma odrzat cete vi jos 100 i svaki put cete progutat istu foru....eto para samo sto nisu :)
DAJTE NARODU DA ŽIVI !!!!!!!
necete na ulice????????E NEMOJTEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ko radi boji se gladi
lako je u štrajk glađu kad nemaš šta jest
jedno je sigurno nije se rodio ko je narodu ugodio ali isto tako gdje ima dima ima i vatre Ivo Andrić xD
neki dan Bakir u Zenici oni sute ko cke zadnje, a sad nasli nesto protestovat, i crknite , sto prije crknete manje ce biti SDA glasaca i nama ce biti bolje ostalima
ja nisam dobio platu od novembra
ne treba. Cekam papire da se ispalim kod brata i sestre u svicu :)
Nezahvalnici jedni!!! Bakiraga je neki dan rekao da je Zenićko dobojski kanton naj bolji i jopet se ovi ovdije bune. šta im sve čovijek mora prićati ne bi li po vjerovali
Objavimo RAT svim političarima!!!!!!
Fadile crkni.
ja da ne primim 13 plata ja bi već bio mrtav od gladi .. šta su čekali?
@zbrojovka Cekali Fudu i Sepica da ih potaknu na strajk!
Pozdrav Bosno , gdje ono odeše oni Ruski milijuni ?Narod trazi samo malo da bi prezivio ,dok vi političari slijepi od egoizma pravite sebi drzavu koju plaćkate i uhljebujete svoje .Ali prestaće i to pa svi na sud i vraćanje nezakonito stečene imovine.