Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 km, sta ce od 100 km
Nekad su bili vlasnici ti firmi a nakon demokratije mole u istma za komad kruha.
nažalost to je nama predstavljano da su vlasnici firmi mi radnici, a to nije tačno.zbog takvih razmišljanja mnogi ne mogu da se prilagode i rade u današnjem vremenu.davno su prošla titova lijepa vremena, socijalne pravde i osjetljivosti.danas je surovi period otimačine i bezvlašća
jmhnkuhkjh
haha uputi ih na KALIFAT tih 97 nek im Allah pomogne
@BosanskoSrpskiTurciN Krmec.a glavurdo i tursko kopil.e brini svoje jade u krmece.m entitetu mani se Zenice
Dobice 100 maraka da sute do izbora da prezivljavaju i da opet glasaju za iste. Koliko glup moras biti da ne istrajes u svom zahtjevu. Najgore je sto je narod potkupljiv bez ikakve ideje i ideologije vec slijepo prati svog cobana. Sami ste sebi krivi sto nemate jer ste kukavice i prodajete se za kajmaka kasiku.
A ovih 97 ce najglasnije braniti svoje lidere hahaha
Allah pomaze nek idu na dzumu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)