Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska!! Svi na ulice u znak solidarnosti!!!
Podrška za štrajkače od raje iz kafane preko puta.
Samo rumunski scenario moze ovu zemlju izvuci iz krize drugacije NE.
Nekoliko stotina radnika u tri autobusa ...a jedan autobus prevozi 50 radnika,dakle 3x50=150 a ne nekoliko stotina....
Dzaba na ulicu treba to bagru istjerati van iz toplih fotelja!
Neka se pridruze RVI, a kakva nam je vlada imati cemo uskoro satore duz cijele Alipasine ulice...
Prrdlažem pješaka do Orašja...
Zenica je u ZeDo kantonu ta ce u Sarajevu?
nabijem te na tuki klocu prebqci sjediste vlade fbih u zenicu glupsonu retardirani
ok onda podrska ovcicama
sve dok vi po tri busa budete dolazili nista od vaših očekivanja. kad dođe 3000 buseva iz cijele bih i iz svih firmi koje je bagra opljačkala i uništila, eh tada mozda nesto i prođe. Ovako će vam opet zamazati oči lažnim obećanjima a vi po starom za njih opet glasati.
Nemojte odvjati gradjani od usta politicari..jadni oni su zaposleni u dva tri nadzorma odbora..primaju regrese i naknade za prevoz..imaju platicu od 3000 do 5000 km. Oni su to zasluzili jer smo mi narode glup sto ih ne natjeramo da rade ono sto mi zahtjevamo od njih godinama !