Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budale trebali ste ko ja i zena u SDA se uvalit , pokupovaki diplome u Travniku sad fol neki savjetnici extra nam . Plata milja i po regres ako gdje idemo dnevnice. Jedina nam briga hocemo li na more u Grcku ili Tursku. Godisnji 21 dan ako mi vako malo dosadi odem jaranu doktoru on mi bolovanje sredi. Na poslu nista bolje od mene ne znaju tako da i tamo nemam problema , extra sve u SDA ako ne vjerujete pitajte mi kolege Harisa i Salku
da ti ja radim pored vakoh mahnitog naroda, dusu mu uzimamo, oni kampuju kisnu ne jedu bolesni i opet naravno glasaju za nas :D pa de mi recite ko je ovdje lud
ima li još mjesta, il moram biti od specifičnog roda i oblika?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što ste toliko pješačili? Da izazovete suosjećanje vlade? Ili solidarnost naroda? Ili da privučete pažnju medija? Čuvajte noge i još to malo zdravlja što je preostalo, borite se za prava al nemojte sebi škodit, jer teško ćete ovdje izazvati solidarnost i suosjećanje. Ovdje je postao sve zombij do zombija, i u vladi i u narodu.
SDA do groba Bake king !
SDA stranku treba zabraniti da postoji
Stani, koliko ja shvatih, ova firma poslije rata ne radi nikako, oni godinama radili po drugim firmama neprijavljeni, vodili se i dalje da rade u firmi koja ne radi, i kad je doslo vrijeme za penzije traze da im se upise staz iz te firme koja ne radi godinama? A od privatnika niko nije trazio da ga prijavi i uplacuje mu staz...nego smo mi narod koji je navikao da se od drzave mora traziti i dobiti sve, dok se privatniku presucuje i oprasta sve pa i neuplaceni staz...
I ja sam tako shvatio ..i sada kuknjava .Nema uplacivanja -nema penzije -kraj price.
jadan ovaj narod
Tugo moja. U normalnim zemljama ostavke frcaju za gluposti. Ovdje ispred Vlade pola godine borci spavaju na livadi, ljudi prelaze pješice desetine kilometara...itd...itd. Pa nema ništa dok ne ulete stoki u kancelarije i pobacaju sve kroz prozor!!
I šta sad?? Samo će još više da obole i da se prehlade!
Pa valjda postoji zakon nemoze im sda uvezati staz. Ako im u tom periodu nije uplacivano nemogu imati staz.Koji k.... ja uplacujem svoj.Razapnes sator pred vladu i sve rijeseno.
pred ovom Vladom FBiH vazda neko protestuje, glasali ste ljudi, gotovo je sad
Nek vam Sebija pokaze vijećnicuo,birali ste SDA. Nije mi Vas zao!!!!
ako vlada ovima koji su godinama radili na crno pokloni penzije (bukvalno to traže), onda smo mi ostali koji 40% zarađenog uplaćujemo u fondove obične budale. parazitizam je glavna religija ovde. od vladajućeg šljama do zadnje fukare interes je samo jedan - nakačiti se na tuđi novčanik.
PROVJERITI KOD OVIH STO STRAJKUJU CLANSKE KNJIZICE AKO JE SDA SAMO IH NABIT NOGOM U GUZICU MRS PJESKE KUCI
i sta sad ???? hoce li i oni u satore....
SDA - jer si ti to nooooorode zaisk'o. Zaisk'o si, evo ti ga, sad glabaj prste!
Ovo njima Bakir-aga ispostavio račun ... skupo im pa se bune ... ! ! !
Treba Fadila Novalica natjerati da prepesaci 78 kilometara sakupljajuci usput limenke p*cka mu materina.