Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sadašnji VD Senad Arnautović, , bivši, Kavazović, NO, Bendžo i Čardžić su plejeda uspješnih stranačkih ljudi. Uništi, devastiraj, obezvrijedi ....i privatiziraj. Od najusješnijeg preduzeća u doba Josipa Krasnog, do "potpunog sloma". Sreća pa radnici ometaju Čardžiće namjere....smjenili su Kavazovića, smjeniće i Čardžića, Bendžo nek se grize....
U zadnje dvije godine Stranka kradom za boljitak, postavlja svoje kadrove- prvo Kavazović, doveden sa ulice i pravo na mjesto Direktora KJP , a potom Senad Arnautović . I sve to predvodi Damir Džardžić. Isti scenarij ko za Butmir. Ha je Čardžić upetljan u ove "direktore" ništadobro se ne može ni očelivati. I ha su ova dvojica direktorčića u "kradom za boljitak" jasne su im ambicije-uništiti preduzeće i privatizirati ga za male pare. A što se tiče Senada Arnautovića ....kad ga gotovo niko od kolega neće u preduzeću u kojem je toliko radio, ona je sve jasno...ne radi se ni o kakvom ekspertu i poštenjačini, već o bolesnoj ambicioznosti i pohlepi. Sebi i NO uredno svaki mjesec isplaćuje plate , a radnicima svaki III mjesec. Čardžić ,pa samim tim i on, nisu ništa dobro donijeli KS. Sebi naravno jesu. Uostalom, šta je Senad A uspio urediti za svojih 6 mjeseca rada kao VD.???Osim što mobinuje radike, kuca razmještaje i "preotkaze"....nije uspio smanjiti zatečeni dug niti bilo šta drugo.
cuj vererinarska stanica.. pa nece vas budzet finansirat... Sarajevo puno stoke a vi nemate para... a ironijeeeeee
Velite rjesenje je da vlada garantuje za kredit gdje smo svi mi ziranti,pa da vam se plate isplate.Dobar vam biznis plan,nema sta.
Pa pred VLADU i treba da idete!!! NE PRED VLADU... U VLADU!!! Tamo imate najvise posla. Izlijecite zivotinje koje se tu nalaze i svima ce biti bolje. Jos bolje USPAVAJ TE IH!!!
Ne samo to ne. Ne znam dal cu ovo moći podnjeti. This is to much.
imal suzavca opet :D