Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad cemo mi zbog vasih 600 KM unistiti sve rijeke
Ma nisu ni oni krivi, treba im naći drugi posao, a mHE naravno NE GRADITI!
Necete vi ostati bez posla nego se nece novi uhljebi zaposliti
Ko li vam je gurno po cvanjciku na platu da se pojavite jadovi.
Pa štaš, nema svako šoroša da mu plaća lamudanje po regionu.
Onaj jedan gledam ga ni kutnjake u glavi nije znao sacuvati a on bi radno mjesto sacuvao.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakve gluposti izvaljuju ovi ko fol eko aktivisti,da je gas obnovljivih izvor energije,da treba ugalj spaljivat a zabraniti mHE,na više načina pokazuje da to rade samo iz svog interesa a ne da bi zaštitili okolinu,a jasno mi je zašto jer imaju dobru nakadu za iznošenje laži o mHE
Sve što je vezano za Mhe treba zaustaviti a ovi ljudi ne žele priznati da pomažu uništavanju rjeka.Turisti neće dolaziti da bi gledali ruglo i sramotu tzv privrednika iz kojih se kriju političari.
Kako su transparenti fino složeni. Pravopis na nivou kao i same poruke. Kako se vidi da ih neko potplatio da dodju i protestuju.
Hebo vas otac, znamo i ko vas plaća. Smrdo Bičakčić i satrapi.. E nećete usrani do vode
Mrs poltronska bagro
Postoji vjetar, solarna energiji pa gradite, radite i zaradite. Ne dirajte sume, rijeke - ne dirajte u prirodu i zivotni okolis od koga i u kome zivimo...To je kuca svih nas....
Ma da, 1.5 radnih mjesta na 10 mini hidroelektrana.
Vasa radna mjesta nisu bitna u ovom slucaju, bitno je ocuvanje prirode. I da se elektrane na vjetar naprave, imali bi radna mjesta.
Na kojoj MHE radi vise od 10ljudi?
pitas li se koliko radi na izgradnji?
Samo treba graditi mHE po evropskim propisima i zakonima to je nasa budućnost
Pa ima koja vodina ne grade ih ni oni
Dzaba protestiraju, rijeke jednostavno nidu njihove i aktivisti su 100% u pravu. Sto ste gradili, gradili ste, i to sve nezakonito mimo volje lokalnih zajednica.
natjetale ih gazde. treba vidjet koje su to firme i stavit ih na stub srama.
ma briga ih za ocuvanje prirode oni hoce lovu,nek crkne sve
Da te elektrane ista valjaju, puna bi ih bila Evropa, a ne bi ih samo kod nas gradili i ko lafo finansirali, a onda kupovali struju ni za sto. Kako je vise glup ovaj narod da se pitam da li uopste treba da ima drzavu.
zamisli ovakve gradnje i bezobrazluke u vecoj i jacoj Austriji,nezamislivo,samo nasi cobani razmisljaju o sebi i dobiti
Da nekad malo otputujes vidio bi da ih tamo ima na svakom cosku. Daleko puno vise nego kod nas. Ali eto Bošnjo pametan pa ce zabraniti.
To su ta radna mjesta: https://imgur.com/a/gHXpBP0