Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plačenici, što sutite? Hajmo vlada najbolja, dobra, povecali penzije 2 puta,i ostala sranja................
Otkud ima pare za transparente jos rucni rad.
Pa da smo svi izašli na ulice u februaru smijenili bismo ili pobili bagru .. trebali ste nam se pridružiti .. svi
Pickhe ne znaju za solidarnost...neka,nek se dave u vlastitim govnima :D
FIRME RADNICIMA,ZEMLJU SELJACIMA!!!!! Nema nista od ovih okupljanja...samo nam se smiju iza zavjesa...
eto te plenumaske SBB-ovsko SDA-ovske vlade... Nek se pokazalo ko je kakav
Sada im je Causevic bolji!
sad se pokazalo da su zapravo ovi radnici najgori!! prvo protestvovali godinama ispred zgrade TK protiv causevica, pljuvali ga, pa kad je dosla omladina i pomogla im da se sdp-sda bagra skine sa vlasti oni popljuvali tu omladinu i krenuli tetošit politicare, pa se poceli dijelit u grupe i svadjat, pa sad pljuju ovu vladu...njihovo je da narednih 20 godina mirno protestvuju gdje im je volja al im raja vise nece pomagati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je Niksic tuzilastvu kaznenih prijava poslao kada su u pitanju ovakve firme, preko 500 i sta, tuzilastvo nista, prasina se kupi po tim prijavama, nisu ih ni otvorili!
Haj ti objasni ovim koji samo pravo gledaju, ili bolje receno ko babun (ona riba) glavu u pijesak gurnu i misle da ih niko ne vidi jer oni ne vide ono sto se desava oko njih!
Ma trebali su sve popalit' i onako su to oni sve zaradili. A ovi majmuni gore samo kradu.
Tako je,ali sada kad se bude rusilo i palilo,idemo prvo na lokalne centrale stranaka ! 😉
Znam ja da bi vi volili sve sto su Juga i nasi djedovi gradili da nestane. SDA i ove nacionalisticke stranke su bile na dobrom putu da to urade, poceli su od fabrika pa sve nadalje!