Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo vam je dodik nanu
Čemu protesti? Minimalna penzija-160 KM. Prosječna plaća-600 KM Sasvim dovoljno za pristojan život. Mislim da bi se i ova minimalna penzija mogla smanjiti za nekih 15-20 KM, a da to penzioneri i ne osjete. Plaće treba smanjiti za 25-30 % a zatim dio prikupljenog novca uplatiti na žiro račun za pomoć Mladiću i Karadžiću a drugi dio na račun dodikovog sina (nek\' se nađe koja marka djetetu za crnih dana)...
Ma ovo je konačno PRAVI potez ka rješavanju ekonomskog kolapsa ... Upravo tako SREZATI JAVNU POTROŠNJU ! Ne za 10 nego za 50% ! Mi smo siromašna država, i nemamo para za velike plate u opštinama, agencijama, zdravstvu, policiji itd ... Kome se ne sviđa nek potraži posao kod privatnika ako misli da će mu biti bolje !
ma mogu gradjani i radnici strajkati i izlaziti na ulice koliko hoce, ali to nece nista pomoci, jer kako jednom rece nele alias muhamed cengic, \"para nema\" :-o)
opet ova genocidna pravoslavna ciganija vlaska stoka...ccc
\"Najdrastičnija mjera štednje je smanjenje od deset posto plata svim budžetskim korisnicima, od javne uprave, do obrazovanja, pravosudne administracije, zdravstva i policije.\" Ovo se čekalo. Smanjiti im još više, pa će raditi svoj posao kako treba i još biti i ljubazni.
Šta će im plate, pa imaju republiku srpsku i vožda dodika
Zar vam Dodik nije stvorio бољу, љепшу, српскију Srpsku? Za njega ste glasali, eto vam ga sad tamo.
Nisu daleko ni ovi iz većeg entiteta