Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato im Dodik zivi "teskim" zivotom :) sad ce izbori pa malo plasirati pricu o ugrozenosti srba, o referendumu i et ga :) glup narod uvijek nasjeda
Ljepote života pod nacionalnim strankama.
Pa etoo , neka podrze Dodika , taj covjek bi im dao svoj zalogaj koliko ih voli , e moji ljudi , treba se udruziti da smo svi kao jedan , rastjerati bagru , nisam bio rodjen kad je postojala Jugoslavija , ali volio bi da je sad kao tad sigurno. Ali eto , politika je cudo.
131 KM za 4 člana porodice, za odijevanje? Pa jedne patike za klinca koštaju toliko.
Jel ovo srbin baca iskru na boce sa zapaljivim plinom ?
Kako li je u Federaciji kad u boljem dijelu BiH tako jadno zive
A kao u FBiH nešto bolje?
Zato nam federacija izvlači prosjek. Mi Sjeverna Koreja, oni Južna, mi Istočna Njemačka, oni Zapadna. Šta ćeš, standard je to.
RAdovanov predizborni slogan je bio: JEĆETE TRAVU , al bićete Srbi. !! Dakle državljani Srpske pomenutu dopunsku ishranu mogu bez mnogo truda naći u prirodi !
jel u federaciji blagostanje ili klix radi za bakira predizbornu kampanju?
Pa dobro im je cim glasaju za iste godinama,kao i nama.
Eto im dodik neka im on da
Dobro ...opet glasajte za iste