Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama blokirajte njih u BKC i ne dajte im kući da odu
Da su to uradili dobili bi podrsku javnosti a ovako su samo dzaba usrali motku
Jebat ce im narod mater ovaj sto se vraća sa posla
veci protesti trebaju i premlatit stoku a ne ovako mrznemo se a oni se smiju iz toplih prostorija samo ponove svi na ulice po cjeloj BIH i onda se nesto moze uradit a ovako šaka ljudi je nista ,,
svi bi mi izašli na ulice da danas nemamo šta JESTI, prema tome radnici obespravljeni i gladni su u pravu. Lako je mnogima koji sjede na toplom i štekaju 4,5 hiljada KM, baš njih briga, OBRAZ-ĐON!
kad su prošli četvrtak blokirali psovala sam sve živo, pokušavam na dženazu da stignem u srebrenik a njih 30 ne da proć pa idite tim političarima na vrata i tamo ih blokirajte a ne ostatak naroda zajebavat pa i mi smo insani ko i vi, jel da ako vama nije dobro da nikome drugom ne smije?
sad pročitah da su odblokirali južni prilaz :) "15:02 Prije nekoliko minuta deblokirana je raskrsnica na južnoj magistrali. Naime, nakon mirnih razgovora s pripadnicima policije, okupljeni radnici sklonili su se sa raskrsnice na južnoj, dok je raskrsnica na sjevernoj magistrali i dalje blokirana. 14:58 Pauza u zasjedanju Skupštine TK i dalje traje, a u toku je sastanak ... Međutim, još uvijek nema dogovora oko tražene isplate jednokratne pomoći radnicima. U javnost je procurila informacija da da su poslanici voljni da se formira skupštinska većina kako bi se mogle realizovati i neke druge obaveze TK. Poslanici DF-a predložili su da će glasati za novu većinu ukoliko to urade i svi drugi poslanici. To su, međutim, odbili poslanici koji su se ranije deklarisali kao opozicija." cirkus pravi :)
I ovi će uz poljoprivrednike na kraju.
Mislim da nam slijedi kao ono u Februaru.
Iz godine u godinu,i od izbora do izbora situacija u zemlji sve gora.Da li se uopste moze postici neka tacka dna,pa da se krene iznova.
Idite više u 5 p ički materini, treba vas šmrkovima polit. Kad ste prodavali dionice, šutili ste ko p ičke a sad vam nešto ne valja. Marš sa ceste bagro, milicio udri gamad!
jednom po jednom ili nako ..čoporativno ?
jeb*š i ove politicare u TK ni HDZ nije prošao i ne mogu usaglasit predstavnika kluba Bošnjaka poserem se na te fotelje što su nam zinule guzice ,a do juče smo boga molili da ostanemo živi i da nas ne pogodi granata
Ove demonstrante treba razbiti: upotrebom fizičke sile, gumenih palica, hemijskih sredstava i vodenih topova. Pa ko voli, neka izvoli da blokira opet!
da je ovako tvojim roditeljima se zadesilo,pa da netko ovakav prijedlog dadne. Dao bog pa se tebi vratilo ;)
@artuka Pa nisu moji roditelji prodali dionice, imenovali direktora, palili zgrade, 4 godine se vodili fiktivno da rade pa sada hoće ili pare ili da se blokira. Ma samo udri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)