Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O shit, hoce li ovi ikad prestati protestovati. Pa sto im ne ispune zahtjeve jednom vise.
zato sto je tadasnji sda premier bajazit jasarevic sa sda bandom privatizovao ovu firmu za marku i onda je stavio kao polog da uzme 2 miliona iz centralne banke. sad bi ova sda vlada trebala pohapsit te sda bandite kako bi bilo moguce ispunjenje njihovih zahtjeva. mislis da je taj scenarij moguć?
jesul ovo oni sindikalci sto primaju 3500 KM mjesecno da stite prava radnika, sto su se neki dan bunili u sarajevu jer se ukidaju dozivotni ugovori i privilegije u EP-u i telekomu? jesul ovo oni? malo mi cudno jer oni sto su se bunili u sarajevu nosili su majice od 250 KM i pantole od 300 KM. ovi kao da nose humanitarnu pomoc iz rata. jel ovo taj sindikat koji stiti sve radnike jednako a ne samo stranacke uhljebe?
i ponovo nista.....
Nek vam pomogne onaj sidikat koji samo puno prica i jede govna .
uposlenici skupstine dosli s godisnjeg ili jos trose regres furajuci prostu matematiku,tj mnoze radnike s 0.