Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ponovim: Ministar finansija RS Zoran Tegeltija je na pitanje da prokomentariše stanje u ovom preduzeću, najavu stečaja i šta će biti sa radnicima danas rekao da nije dovoljno upoznat sa tim slučajem i da ne može da ga komentariše. A ministar...
Ali vama je dobro! Ministar Tegeltija
Bila jednom jedna tzv RS, umrla u sramoti kako je i nastala. Crknite, je?o vam entitet ma?er kad vam je preči od kore kruha.
Zar vama nije jasno da ce samo stanovnistvo RS ukinuti status entiteta onog trenutka kad mu se omoguci da se jasno i demokratski opredeli za svoju drzavu? Svima je jasno da u ovakvoj situaciji nema napretka ili prosperiteta za nikoga.
Cetnitet metastazira..
Izgleda ovi iz šumske pokusavaju bit malo pametniji od ovi iz pederacije
Poj'o Dodo sve, sad samo mozete plakat'
odakle je ovo??? neki strani jezik na slikama
pomogao mi je unuk, ovo je odavde, hvala
Tihi pocetak kraja
Ako ciljate na kraj nakaradne tvorevine B&H, onda je to vec odavno poznato. :)