"Gredelj - Revom" guraju u stečaj
11
Radnici protestvovali: Posla ima, ali nam ne daju raditi
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J...e...b...o... ih Željeznice Federacije BiH, nek idu u Zagreb i protestvuju u Gredelj d.o.o. Zagreb u čijem su vlasništvu i koji ima posla,a njima neda, a eno im i Narcis Džumhur.
Sta ce nam onda drzava ako nemozemo da se oslonimo na nju? Zasto onda placamo poreze i postujemo zakone?
jeli socijalizam propao ili nije? SUOCI SE SA REALNOSCU I KRENI NAPRIJED! nema te drzave na planeti koja umije odrzavati firme jer na kraju krajeva nema garanta da u drzavnim upravama nema gresaka jednako kao u privatnim kompanijama! snadji se sam, i koristi mozak, nema vise ovisnosti na drzavu
@ Englez Njihov posao je profitabilan i koristan. Pricas na pamet moronu. Posao je tu spreman samo sto ih sefovi pokusavaju zeznuti i upropastiti firmu da bi je kasnije kao narkoman koji ukrade zlato prodali za sicu. Kako si tako zaostao da pametujes o necemu sto nisi ni procitao. Zato uvijek tako glup ispadas.
Sve nam ovi nepismeni pokradose ,drzavu raznesose, i bit ce sve tako dok imamo ovoliku masu nepismenu. Oni kao vecina odredjuju kolektivnu svijest. Niko kao Bosnjo ne moze trpiti teror tako dugo..........
kad ce pocrkati ovi starci koji su navikli da zaradjuju od drzave, da ih ne gledam vise po vijestima! jer oni nikad pameti nece doci. nije ovo 1950, sada moras raditi i koristiti svoj mozak a ne da drzava razmislja za tebe, nema te drzave koja je sposobna odrzavati cak i firme, dokazana cinjenica u praksi.
..gdje je ono doba..\"ja ja odmara se radnicka klasa..\"...nema onakve zemlje nikad vise...
Svaka cast na komentaru odavno nisam nesta realnije procitao.
Nema ovde posla za pošten narod, ovo je država lopova.
kako nema drzave bez industrije, pa zar ne vidis da u bosnjakistanu ima, po metru kvadratnom jedna dzamija, po metru kvadratnom diler drogom, vidis da moze niko nista ne radi i moli se bogu da mu kapne u krilo, malo ukrade, malo ogovara komsije , malo ovo, malo ono
ma najbolje \'ajmo sve fime zatvoriti i ostaviti u stecaju, a neka samo ministri rade i ostali u foteljama, pa cemo vidjeti dokle cemo stici :), bez industrije nema drzave ;)
Safet Susic - Pape, selektor BiH