Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slikama se vidi da svi ovi radnici u prosjeku imaju po 30-tak godina radnog staža, znaći 10 više od penzionisanih vojnika a nemogu se lijećiti zbog 18 mjeseci neuplačenih doprinosa. To je ta pravda i država za čojeka. Svi u pm.
E ja sranja i komentara. Dali ste vi gore možda mladi skojevci???? Dosta više tih gluposti i hvalospjeva. Dajte uradite nešto konkretno ne samo za ovu firmu nego za mnoge druge. Koliko znam ova firma je federalna i vlada federacije je dužna brinuti o zdravlju ovih radnika kao i o njihovim primanjima. Na istom su kazanu pa nevidim razloga da u vladi imaju plaće a da ih ovi ljudi nemaju.
takvi su nam mazali oci do rata pa nas pobili, pusti se lazne ljubavi
Ovo je jasna slika SDA-ovske vladavine,dok su redom zatvarali firme!! Cestitke za novu vlast koja se za razliku od drugih trudi da nade bilo kakvo rijesenje!!
Trebaju prihvatiti ono sto nude, jer je vrlo tesko naci nesto bolje u situaciju u kojoj su nas doveli ovi koji su brinuli da li ce biti dobro samo Bosnjacima, Hrvatima i Srbima...konacno da je na vlasti neko ko brine o svima
Ono što su unistali dugogodsnji vladaoci ovi danas pokusavaju ispraviti, i to odlicno rade...
Svaka cast Vladi i premijeru na ovom potezu
Nova vlast puno bolje radi od stare i na ovom primjeru to jos jednom dokazuje. Prosla vlada bi samo zavlacila ljude i nebi nikad nista konkretno ponudila, kao sto je i radila u mnogo slucajeva...