Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu - ne zele izgubiti posao
Svaka čast za gest i upornost! Samo napred.
Srpski portal B92 je objavijo da srpski radnici koji neče da se vrate u Srbiju i BIH primaju 1000 dolara dnevnicu da pucaju na demonstrante koji su protiv Gadafijevog režima,večinoma srpskih radnika ima ratna iskustva iz ratova na prostoru Ex-YU!!!! Srbi su za pare spremni na sve i u zadnje vreme je nešto mirno na Balkanu pa su otišli ratovat u Libiju!
Tom \"svobodarskom svijetu\" su bile oci pune suza kad su \"njihovi\" diktatori (mubarak i ali) svrgnuti sa trona. Ode lova covjece.
Gadafi treba da ide s trona. Ali to je najbolje prepustiti narodu Libije da uradi a ne da im neko sa strane \"uvodi demokraciju\" i uvodi svoje ljude da eksploatisu Libiju. Nije Libijski narod glup, a to sto zapad hoce ovo da iskoristi za \"svoje racune\", nek oni \"uvode demokraciju\" po svojim zemljama.
Pa ja mislio ovi ne vole muslimane. A nece ni da se vrate ni kad je zemlja u revoluciji. Svasta. Sve pricaju idite na istok, idite na istok a vidis kako je lijepo imati posao i kad je zemlja u nemirima. Sta ti je \"trbuhom za kruhom\". E moji ljudi.
Sav slobodarski svijet na celu sa Amerikom treba vojno intervenisati i pomoci napacenom Libijskom narodu.Diktator Gadafi je jedan od posljednjih bastiona diktatorskog rezima u svijetu.Libijski narod se napokon odlucio za slobodu i demokraciju i hrabro stao na put Gadafijevskom diktatorskom rezimu.
Nevidim razloga zasto bi se sad vracali Ako su razvojaceni borci, pruza im se jedinstvena prilika da se okusaju u zastitarstvu U Iraku i Alziru, zavisi od opisa posla dnevnica iznosi 100-650 USD Pratnja transporta u Ardenskom zaljevu bila je 1500 USD, s tim da se maksimalno mogu odradit 3 transporta Trenutno Libija najbolje placa 17000-20000 USD
valja se kući vratiti i rutavo žemsko gledati pored onako finih libijki koje su ko kinder jaje, nikad ne znaš sta te čeka kad otpakuješ, al barem se iznenadiš za razliku kad dodješ kućii...tamo te čeka uvijek isto... šala mala.... :))))
nek bjeze na jugo-istok u sudan.
nemoze sletit avion u trebinje zbog magle
zasad nemaju namjeru da se vrate u Republiku Srpsku”, Da je ima, možda bi se i vratili.
sta ce se vracati, ne ceka ih ni ovde nista bolje
Smrdi i jesu uz Gasu .Poslije kasapina Milosevica Gaso im je najdrazi.
Bolje i u Libiji kakvi god da su protesti nego se vratiti u neimastinu u RS.
Pa sto bi se srbi vracali u RS kad je tamo Dodikov rezim gori od Gadafijevog, za srbe iz RS-a Libija je pojam demokratije i slobode, oni jadni i nemaju neki svoj portal gdje bi izrazili misljenje pa nam tu dosadjuju na sa-x
vase zene su takodjer zadovoljenje vasom odlukom :))))