Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedni, opespravljeni radnici, koji jedu zlatnim kasikama, obecanim od dragih njihovih SDAovaca....
Dakle ponovno protesti,pa gradjani moji da nije doslo vrijeme da svi dignemo revoluciju i otjeramo ove lopove koji nam unistavaju drzavu 17 godina iz fotelja...Dosta je nama Izetbegovica koji podmece pozicije svojoj supruzi djeci i rodbini pa nas svi zajedno kradu,pa sad ne mozes otici ni u bolnicu da se lijecis kako je dosao onaj snob od zene,dosta je nama ovakvog nasilnickog zivota..
Ne sumnjam da će Vlada FBIH iznaći najbolje moguće rješenje
Kao sto nam je svima poznato ko su odgovorne osobe za ovakvu situaciju u nasoj zemlji,dobro znamo da bi se svi trebali obratiti SDA,SBIH,Lijanovicima,koji su brate pokrali nasu zemlju i doveli nas ovdje gdje jesmo jadni i bjedni i moram reci cemerni....Svi pred njihova predstavnistva i traziti da onu svoju silnu imovinu bar dijelom podjele sirotinji,jer koliko posjeduje imovine tih nekoliko ljudi mislim da bi svi gradjani mogli imati obezbjedjeno sve u narednih 10 godina da nam marka ne zafali.
Konstatirano je da se mora djelovati brže i agilnije, posebno uprava ove kompanije, kako bi se u suradnji s Vladom FBiH kao većinskim vlasnikom našao put i način izlaska iz krize u kojoj se ovaj nekada veoma uspješni kolektiv nalazi.
Cilj privatizacijskog procesa je, uz ostalo, osiguranje sredstava radi uvezivanja radnog staža za oko 600 KTK-ovih radnika, među kojima ima i onih koji su već ispunili uvjete za mirovinu.