Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gigant koji je nekad zapošljavao 10000 ljudi, imao predstavništva širom Evrope, u Americi.....čije zemljište u Makarskoj i Herceg Novom je prodato u bescjenje kojem je nakon rata od strane federlnih vlasti dato desetine miliona ....gigant koji je opljaćkan od strane nekolicine ali vrlo moćnih ljudi kojima se treba pozabavit tužilaštvo, vratit pokradeno iz Krivaje a njenim radnicima vratit dostojanstvo... http://zurnal.ba/novost/19445/dossier-krivaja-1-kako-je-opljackan-zavidovicki-gigant
Za koji mjesec su izbori, lokalni doduše ali i oni su jako bitni pa svi vi iz Zavidovića, povedite svi svoju punoljetnudjecu, supruge, i svu hodajuću rodbinu naglasanje i ni po cijenu života nemojte glasati ni za koga drugog osim za SDA I SBB. TE DVIJE STRANKE SU KAO JEDNA (oni se blate, vrijeđaju do bola) ali one jedna bez druge ne mogu, valjda su im interesi (njihovi lični) isti. OVE DVIJE STRANKE BRINU O VAMA, OBEZBIJEDILI VAM POSAO, SOLIDNU I REDOVNU ZARADU, ŽIVITE KAO BOGOVI.