Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto ne blokiraju Poljine, Avaz, centrale SDP, SBB i SDA, oni su vas unistili?
Obralija je ostao pri stavu da će preuzeti direktorsku poziciju pod uslovom da se radnicima isplate plate i obezbijede novi poslovi. ------------------------------------------------ Plate se zaradjuju, a nove poslove obezbijedjuje direktor, a ne ministar. Tako bi i ja mogao biti direktor. Ministar mi pronadje pare i obezbijedi poslove.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Jadni ljudi, samo traže svoja prava. A na ovo su ih/nas doveli ovi sa lošom politikom, još od prije 20 godina.
I treba sve da nam se blokira, ali da se odgovorni i prozovu i izvedu pred ljude. Za nedjela se treba odgovarati!
puna podrška SINDIKATU HG-a, i da idu do kraja i da se ničega i nikoga ne boje i da budu hrabri. Na sceni je uništavanje cijelokupne privrede BiH pa je sad došla na red i HG-a. Sada svi trebamo da budemo solidarni sa radnicima HG-a i da budemo uz njih, a ne da samo gledamo da li nam smetaju ili ne. Sindikat da bude uporan i istarajan u svojim zahtjevima sve do ispunjenja, tužbe koje su pokrenuli protiv lica (a treba i protiv Vlade F BiH i prošlih Vlada kao vlasnika HG-a i da idu do kraja. Sigurno ima opstrukcije u tužilaštvu i treba to preispitati u VSTV-u. Gdje je SSSBiH da bude uz ove radnike, ali nisu jer je isti produžena ruka ove Vlade FBiH i dogovora da se ne talasa. PUNA PODRŠKA RADNICIMA HG-a. Ovi koji imaju nešto protiv, volio bih da se nađu u istoj situaciji kao i ovi radnici HG-a. Uvijek je bilo : "Sit gladnom ne vjeruje".
Blokirajte sve, ali prozovite prave krivce, ne ove što ste dobili po instrukcijama
Manite se toga, blokirajte centrale onih koji su vas doveli do ovoga, koji su vas preko 20 godina pljačkali, obmanjivali, gurali u propast i ne samo vas, već 90% preduzeća u BiH
moramo li svi ispaštati radi vas? Ovi ko gras.
Sramota šta je bošnjačka Cosa Nostra odn. SDA uradila sa Hidrogradnjom, razlika je samo u tome što kriminalci iz bošnjačke Cosa Nostre ne daju milione Evra katoličkoj crkvi kao Talijani, nego pokoju marku pred Begovom džamijom hite na sergiju. ---"Cosa nostra" (tal. naša stvar) je naziv za Sicilijansku kriminalnu organizaciju koja djeluje u južnoj Italiji i Sjedinjenim Američkim Državama gdje su joj članovi u pravilu Italoamerikanci. Po uzoru na Cosa nostru nastale su mnoge druge slične organizacije koje zakon opisuju kao organizirani kriminal, a raširene su širom svijeta, među njima, ruska mafija, kolumbijska mafija, bošnjačka postratna mafija SDA, Zlatko Lagumdžija SDP, itd.
Tako bude kad se radnici iznevere...
eh upravo ovu situaciju nam je dala prethodna vlast, narod zna kome su otisle zlatne kasike
Ma nikad nama napretka