Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino se pokupite i sa radnicima AIDE, DITE i odtalih drzavnih preduzeca koja su unistena i napustite BiH. Kako vas nije stid da trazite samo 5 ne isplacenih placa :) Ljudi potrazuju po 3-4 godine neisplacene place i doprinose. JP rudnici FBiH nuguju milione za poreze pa se niko ne buni :)
Pijes Ozujsko pivo a trazis hljeb u Bosni.. ne ide buraz.
"Zena je plakala, molila suzama, rukama lice je pokrila Vetar je nosio vrisak deteta, tata vrati se, molim te, Tata ne odlazi, molim te..."
Kažu ovako...Srbin da se pita i da vlada....Hrvat da radi...a Bošnjaci,ne zamjerite,teferič...e sad je ovako....sve je naopako....
....da imam pare svaki dan bi bio kreten...
A jbg, glasali ste za njega, za 100KM, pricali su neki, ili koliko vam je dao. Meni je najgore sto ja nisam glasao za Dodika, a moram trpiti njegova djela. A ko je glasao neka trpi. Najgore je sto moraju trpiti oni koji nisu glasali za vlast koju su izabrale budzetlije.
pogledajte za stolom sve hrvatski prizvodi....ZATO KUPUJTE DOMACE 387
Ehh da vam kazu hej narode sutra će da se rodi Treći Entiet svi bi bili puni sreće i otišli lagano kućama...
Mozda ali to bi bila "sarena laza" :)))))))