Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu radnici ovo su neradnici. Ja zbog njih danas nisam mogao dijete odvesti doktoru. Ovo su govna koja treba pohapsiti a svaki gradjanin tuzle bi trebao podignuti optuznicu protiv ovog majmunma sa kapom koji je organizator protesta.
Pa vidi malo ti je čudno poređenje. Niko a pogotovo radnici Aide se ne mogu upoređivati sa cetnicima. Ne smije se traziti pravo za sebe i svoju porodicu a u isto vrijeme ugrozavati ostali građani i njihove porodice.
kad se strajkuje treba svi da izadju narod se boji a gore nam nemoze biti
A mora se bojati kad su donijeli odluku na svim nivoima da poslije rate kredita,prvo isplate plata policiji,cak i prije funkcionera.Nisu politicari naivni.
Nepodrzavam vas samo zato sto niste strajkovali oko 10-og Oktobra,tad ste sutili da nebi pokvarili izborni plijen ljubimcima.Podrzavam vas samo ako pocnete strajk gladju,ali bas gladju,u krugu fabrike,
Kako će biti "oko 10:10"? 10:10 je precizno vrijeme. Joj novinara
10:11 je oko 10:10. Sad se svi pokušavate praviti pametni i napadati Klix novinare. Ne branim ih, ali vala ima vas svakakvih pametnjakovića.
biće paljevine u skorije vrijeme
kod nas se stvarno ništa ne može promijeniti bez sile...žalosno, ali istinito... i ponovovit će se 7. februar to vam Halid garantuje....