Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sace izbori pa opet glasajte za modjeda Dodika!
Šta bi sa plafonom? Podrška samo struci,ovo nije zajebancija glave su u pitanju. Čuj zamjenik poljoprivrednik. A jeboteeeeeee!
I Ruanda nam se smije
Menadzment je tu samo da sprovodi naredbe sa vrha (od stranke)...
Glasajte opet za dodika hebo vam on mater
NISTA na svoju ruku ucite od starijih(NAS)
KREDITNA PONUDA APLIKACIJE NOW !!! Mi smo kreditna služba Stephena Williamsa. Obezbeđuje i dugoročno i kratkoročno finansiranje kredita. Nudimo sigurne i povjerljive kredite po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2% godišnje, Lični krediti, Krediti za konsolidaciju duga, poslovni kredit, kućni zajam i krediti iz bilo kog razloga! Ako ste zainteresovani kontaktirajte nas putem e-pošte, [email protected]
nismo zainteresirani vozi dalje
Podrska doktorima ...... 👍
Joj sad kad polozim vozacki ispit pa sjednem u auto ko gospodin 😍
Idu izbori biće nešto