Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan narod koji 20 godina trpi javašluke i kriminal, jadni smo da jadniji ne možemo biti, bitno je da Bakir, Dodik, Radončić i ostale guzonje posjeduju pola države, bitno je da nam takvi kriminalci kroje sudbinu!
Žalosno...
To ti je kad bošnjo privatizuje sve što mu se nađe pod rukom, uništiše sve javne servise, preduzeća, a jadni narod štarjkuje i mrzne se jer nema od čega da prehrani porodicu. Ma bitno je da mi glasamo za bagru koja nas 20 godina krade i uništava!
Srbin(srpski gazda) ne može zamisliti koliko Bošnjo može biti pokvaren. Treba da nam bude kristalno jasno da je krajnji cilj naših ''velikih mualima'' da im se radi za ćasu mekinja, a da onda oni bace 10-tak KM na sergiju i k'o biva da im narod halali a Allah dž.š. oprosti. Odgovorno tvrdim da je uništenje Hidrogradnje veći zločin od genocida u Srebrenici
no coment