Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto brkate, ne primis jednu platu...pa drugu...pa desetu, ali nisu ni doprinosi uplaceni, onda nemas kome da odes da trazis pomoc da ti se isplati plata i uplate doprinosi, pa onda cekas, mjesec za mjesecom prolazi, dobijas obecanja, jer kad napustis firmu i uzmes radnicku knjizicu, sve propada, onda te na birou za...avaju sto ti radni staz nije uvezan, samim time nemas pravo na zdravstveno ili bilo kakve povlastice od drzave ( ne mogu vjerovat da sam ovo napisao) i onda opet se predomislis da sve odj...es pa opet ides na \"posao\" iz dana u dan, tako da haloooooooooooooooooooooooooooooooo budite u ovakvoj nezavidnoj situaciji pa da vidim bil vi dzaba sjedili.......nece se nista promijenit dokle god ovo drzavi budu prece sanerske firme a ne radnici koji sve ovo odrzavaju, samo zakon provodit i bilo bi sve drugacije, a jedva cekam kad pocnu revizije privatizacije, valjda ce onda ljudima biti bolje, ako dotle ne izumru
@My - Ma ne sekiraj se, ima ih koji nisu primili 78 plata, pa opet rade, jer nemaju drugog izbora.
Eno vam kod SDP-a i njegovog Tvrka i fontana. Tako je svugdje u svijetu kao sto je New York, Osijek i Norveska. Tako mi rekose ovi iz SDP-a.
16 neisplaćenih plata!!!!!!! Halooooooo, 16 plata koje nisu isplaćene. Pa zaboga ljudi dragi pa šta uopšte radite u firmi već kada nema isplaćene druge plate?????? Ko biva bolje dzaba nekome raditi, nego kuci besposlen sjediti. Pa naravno da vam neće poslodavci isplaćivati plate jer očekuju od vas sviju da im dzabalesike radite.