Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kucu direktora koji vas je pokrao, uzeo preko 100 milja otpremnine, uz platu koju je imao preko 13 milja .... pa to ni u njemackoj nema, vasi su vas opljackali vas HDZ vasi hrvati vase radne kolege na vrhu...
Radnici moji dragi , nosite fotografije Dragana Čovića i Mije Brajkovića . Na njima napišite pljačkaši i otimači i odite ispred njihovih vila.
@The Maniac 1987 , Nemojte Božu. On je "doktor za aluminij i ostalo".
Covic ode za 9.januar kod Dode a Aluminij pokro i obezbjedio privatne firme uzoj i siroj porodici hahah kako smo glupa nacija!
Aluminijum je propao i to je vise nego ocito, nit ce ga ko kupiti nit ce mu ko dugove otplatit. Kada firma ode u stecaj samo neka porezna uprava FBiH i UINO razmontiraju svu zeljezariju u firmi, alate i opremu i neka daju na rasprodaju na aukcijama da bi naplatili dugove. To je to.
Stavljaju slike svih osim Covica hahahahahaha
Vidi katolickog parazita ,sto ce mu kriminalca Fadila slika ,sto Covica ne stavi i Bozu LJubica ... Katolik kontra svih bozjih pravila zivi i ponasa se .
Prc
Hrvati uzeli posle rata,svaki musliman u Aluminij koji je radio je bio protjeran ,nestalo je preko 200 miliona.Kada se vlast promjeni dosta će ih iz HDZa otići u zatvor.
Pozivajte vi bivse direktore i upravni odbor. Oni su firmu upropastili. Sad nosate Zvizdicevu sliku, sta ste nosali prije 10-15 godina.
Kako vas nije stid p. vam materina. Gledaj ovoga direktora, ta neće on reći ko je kriv nego vlada federacije. Ne mogu da vjerujem da jednom ne možete biti realni i reći ko ga ugasio. Fuj ološi.
Kao što su mnogi komentarisali, KKK (ku klux klan) iz Mostara nek ide Čoviću, njihovom vođi. Aluminij, a dalje Zap. Hercegovina su bili, a isad su država u državi, a sada dolaze u Sarajevo. E ne može.
treba samo iskljucit cijelom Balkanu struju :D, da se do mraka razidjemo po svijetu
JAKO MI JE DRAGO EVO PROCITAH SVE KOMENTARE!90%AKO SE NE VARAM!!!JE DA SVI BI VOLILI DA SE AKO BOG DA UGASE!!POČELI SU LJUDI SHVATATI SRŽ PROBLEMA!!! I OSVJEŠČIVATI SE!!! KO JE PROTIV BIH!!!///NJEMU SE NE SMIJE POMAGATI,,NEK IDI TRAZITI POMOČ OD ONIH KOJE VOLE!!!! LP SVIMA DOBRONAMJERNMA
Burke nepismen si
E NAPOKON STE PRAVE POZVALI!!! hdz od rata izvukao milijarde maraka odatle, a nije ulozio ni marke, nit je drzavi placao dadzbine. sad nek vam hdz i pomogne. svejedno ste se svi preko njih tu iuhljebili
sad će vam vaši ministri Hrvati reći da će sve bit u redu
stoka karo vas dragan
Pošaljite im Thompsona da im pjeva o Hercegbosni