Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maloprije ih policija zapisuje i tjera. građana nigdje. podrška nula.
bravo i vama svaka cast a ostali neka rostiljaju ko ih j...
Bravo za damu na prvoj slici koja vodi racuna o svom izgledu i ponasanju, bez obzira na prilike. A ne ko ove torokuse, zapustile se, ova sjedi ko muskarac, ova ko kauboj sa cigarom u ustima, fuj.
Od mirnih demonstracija koristi vise nema, uhljupi ignorisu ljude i onda opet sve so starom. treba to nalupati da zavrse u bolnici pa da shvate ozbiljnost teske situacije u kojoj se nalazi vecina gradjana duze od dvije decenije.. samo nalupati bagru jer drugi jezik oni ne razumiju..
Sa njima smo svi trebali provesti 1 maj. Ali lakse je tipkati i kukati....
naravno Bajramovicu nije ni na kraj pameti bilo da obidje ove radnice
Heroine koje su za radničku klasu doprinjele više nego svi Sindikati i Partije unzadnjih 25 godina u Protektoratu zvanom BiH.
@shahzudin Sindikati i vjerske zajednice su produžena ruka Vlasti, jedino radnicima i vjernicima to nikada nije bilo jasno.