Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko je ništa nikada neće ni pitati!
Još je posla među Bošnjama...valja im sada napraviti popis ko je domorodac,a ko SANDZO,a ko ne.Potući ce ih SANDZE kao levate!
@Rusty - odkud ti ideja da žiim u Aleji? Služi mi da se prošetam kada Miljacka nije zagađena. Ove će godine itekako tuknuti - nisu je počistili!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
odoh na wikipedia da ažuriram demografske informacije o BiH 🎉🎉🎉
i ja ne priznam vas, ko me pita
ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine mogu samo da na zavide oni sto nas ne vole hahah pjevaj sad dodicku :D genocidna na aparatima izdise bosnjaci su amerika nato !! sila !! rusija !! srbija do tokija !! hahahah 50 % !!! gazde ba gazde !
Ja sam Srbin i podržavam ove rezultate, jer oni pokazuju da nikakvog genocida niti masovnih zločina protiv Bošnjaka nije ni bilo.
de ne seri
Radmila, računaj ovako 3.791.662 - 3.531.159 = 260.503 već je odbijeno
Osta srba ko u tarabića proročanstvu..Za pod šljivu i kazan hahahahaha..
Sad bi trebalo da ljudi iz reda ostalih vode ovu zemlju.ovi konstitutivni nas jebu vec 20+ godina.
Srbi lazu, koriste se lazima, obmanjuju sebe a i ostale, istina da tri puta ponovljena laz postaje istina. Tako ja npr lazem starce kad god izadjem da zapalim jo kazem da sam bio na kafi, tolko lazem da sam ubjedjen da pijem kafu svaki dan jbt...
Klizim po kafama ko prsti po rizli..
E jest koga briga hocete li vi priznati ili necete...
Simptatično je da dotična gospođa misli kako se ona i taj entitetski zavod tu nešto pitaju. Prvo pobili tolike nesrbe, pa im opet nije uspio plan i sada bi da podatke lažiraju.
Meni je drago da rezultati popisa pokazuju da nikakvog genocida niti masovnih zločina protiv Bošnjaka nije ni bilo.
Ama svaka ptica na grani zna zbog cega se toliko koprcate u vezi popisa, jer ispade drugacija stvarnost od one koju ste prizeljkivali.
sisaj ga droljo
Niste valjda ocekivali da ce priznat, istina boli!
Joj sto ne volim kad neko laze i petlja.
Pa majku mu, ako nije u skladu sa zakonom, recite sta nije u skladu. podnesite krivicne prijave, pokrenite procedure, i nemote se kriti iza izjava i stavova skupstine. Ako nista drugo, budite posteni i recite da ste razocarani kako niste uspjeli u nakani da Bosnjake u BiH, a napose u Rs-i, svedete na neku prihvatljivu mjeru.
Voljeli su da bude oko 7% i onda bi imali mirnu RS. Ovako nije većina za dizanje prevelike prašine, a referendume mogu raspisati na sveti nikad!
jedno pitanje za Srbe, kako je moguće da bude 13 % Bošnjaka u RS kad su većinom Srbi popisivali stanovništvo u Rs
bar jedan % su vam poboljšali prosjek, vas neće trebat ukidat VI ćete izumrijeti puno vise starijih nego mladjih
kad ce to biti, to ti je buraz od 13% negdje oko 150 hiljada, puno je to dok dodje na jedan procenat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)