Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Radmanović je tokom sastanka izrazio zadovoljstvo zbog jasno iskazane podrške BiH na njenom evropskom putu\"!!! Sumnjam da je zbog ovakvog stava Austrije Radmanović zadovoljan, al haj nek mu bude. Mislim da je očekivao da za entitet izbori neko pravo na neki svoj puta ka EU, tada bi bio sigurno zadovoljniji, ali ništa, samo država! Valjda će doći dan da i ovaj narod srpski iz RS-a shvatiti da ih ovi nacionalisti vuku za nos, obmanjuju i lažu.
LOBIRA ZA SRBE KOJI ŽIVE U BEČU, I OTVORIO NEKAKAV BAL SRBA O TROŠKU GRAĐANA BH SRBI I AUSTRIJANCI SU VJEKOVNI PRIJATELJI