Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo raja Branel se ovako kad tudji ,licni interesi...
Onaj ko hoce da vidi istine i zablude o svom porijeklu i uticaju 500 godina na cudovisne nevene evo linka o hromozomima i DNK pa nek uce malo: http://mbe.oxfordjournals.org/content/22/10/1964.full. Uzivajte.
Posto sam i stariji od tebe Radmane mogu ti reci ne seri. Takvi kao ti nemaju vlastito nego Dududukovo misljenje koje ne zna ni artikulisati ispravno. Treba da se cujes sta govoris pa da vidis da to sto nastojis reci drugi ne zarezuju dva posto. A ti kad uradis prvu pozitivnu stvar za drzavu od koje primas platu javi se.
Kukić će od Čovića i Dodika dobiti prva dva slova svog prezimena i tri posljednja slova iz prezimena Staše Košarca. I onda će ga zajedno sa reketašima, atentatorima i crnokošuljašima moći popushiti do jaja.
Ne kažem da su Srbi i Bošnjaci isto, već da imaju podjednako turske krvi. Zato Bošnjaci mogu zvati Srbe Turcima sa barem isto prava kao što Srbi zovu Bošnjake Turcima. Niste isto, ali živite i živjet ćete i umirati u istoj zemlji. Pošto je, je li, dokazano, da možda i možeš pokušati pobjeći iz Bosne, ali ona iz tebe neće nikada, onda je najbolje prihvatiti realnost i biti ono što jesi. Kad Japanac može biti Japancem, na onom zemljodrmatičnom, radijacijom omršenom i poslom uređenom tlu, šta nam fali da smo Bosanci u zemlji koja se gotovo i ne ljulja, u kojoj se baš ne znojiš pretjerano, osim ako te Sunce ne udari, a pivo ne osvoji.
Naravno da će se produbiti kriza, to i jeste vaš cilj. Cijelo vrijeme se ponašate; \"Ako nije kako vi kažete, nemože nikako i biće kriza\"! Pitate li se da li je recimo bošnjački i hrvatski narod za vas ili recimo Dodika. I šta bi bilo da Bošnjaci kao konstitutivan narod u entitetu RS kažu, nećemo dodika?
Ne rotiraju, Srbin uvijek glavni. Kao prije u Jugi!
Moze li mi neko reci koji od clanova predsjednistva je trenutno predsjednik predsjednistva? I svako koliko se oni rotiraju?? Unaprijed hvala
\"U vašim venama teče turske krvi isto koliko i u venama Bošnjaka.\" \"Ko su to \"vi\"? Srbi=Turci ili BOŠNJACI =Turci ili ...\" Jadno pokusas da prikazes kako smo mi Srbi, i VI Bosnjaci isti. Kako u nasim venama, jednim u drugim tece turska krv. A i da jest tako, MI necemo nikad vise biti to sto ste VI. Uvijek u historiji smo stajali na suprotnim stranama, mi Srbi na nasoj, a VI Bosnjaci na okupatorskoj. Od 1991 mi sa vama nemamo nista zajednicko!!!
a kad vam ja kažem, mi smo sami sebe osudili da jednostavno moramo raditi sve što srbi hoće, niko mi ne vjeruje ba što je najgore!
Ma najbezbolnije je da Kukić potpiše pristupnicu HDZ-u jednom ili drugom i tada će biti exkluzivni zastupnik svih Hrvata.
Ne Srbine=Turčine, nego u starim crkvama. Zašto vas je stid da priznate istinu. Zaista za stid nema razloga. Turci su bili osnovali jednu od najvećih imperija ikad u istoriji.
@ISTINA 20.06.2011. u 13:36 NIŠTA SRBI NISU MANJE TURCI NEGO ŠTO SU TO BOŠNJACI ! NEKA SE BOSANSKI SRBI VRATE SVOJOJ VJERI, AKO NA TO POZIVAJU BOŠNJAKE, JER SU BILI BOŠNJANI - BOGUMILI ISTO KAO I OVI KOJI SE SADA ZOVU BOŠNJACI. U vašim venama teče turske krvi isto koliko i u venama Bošnjaka. Imajte ovo na umu kad god zovete Bošnjake Turcima ili ih pozivate da se vrate \"pradjedovskoj\" vjeri. SVA DRUGA I DRUGAČIJA PRIČA JE SAMO TKZ. KOMPLEKS 500 GODINA. ONDA PAZI KADA KAŽEŠ: \"U RS 90% imaju isti stav, a to je da ste vi naj veca gam.ad!\" Ko su to \"vi\"? Srbi=Turci ili BOŠNJACI =Turci ili ...
pa vidite li vi da vam je svaka druga vijest KUKUIĆ NASTAVLJA KONZULTACIJE, ima li još kandidata osim kukonje ili vam gazda ne dozvoljava da pišete o njima, mislite li da ste barem malo pristrani sa ovim NESTRANAČKIM kandidatom SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
\"a pogotovo da ga javno iznosiš ako je u suprotnosti sa Miletovim\" Ti ne mislis valjda stvarno da Radmanovic ima suprotni stav od Milorada. Gluposti!!! U RS 90% imaju isti stav, a to je da ste vi naj veca gam.ad!