Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cirkusa od ovog tuberana. Neka ga nezavisne novine izaberu za klovna godine
DA SAM JA ZIV MOGLO BI SE NESTO I URADITI, A OVA NEUTJECAJNA TROJKA IZ KVAZIPREDSJEDNISTVA NEMOGU ZAUSTIVIT NI BORBU IZMEDJU OBICNA DVA COVJEKA A KAMOLI DVIJE NACIJE. KLONIRAJTE ME MOLIM VAS, SREDIT CEMO MI TO DRUSTVO OPET I BITI CEMO CJENJENI U SVIJETU
grohotom se smijem...
svaka cast za ovo ;) samo pitam se, jel preduhitrio Silajdzica :D
Ja bih zaklao Djeda Mraza ! Pa ga onda rasporio...pa onda rescerecio..pa onda...polio benzinom...pa onda...hajd dosta mu je i to ! Daaa! Krecom,krecom bi ga posuo i ondah alluahvegberao i tekbirao...i pjevao o Muji koji kuje konja po mjesecu , dok ga majka bolan, kune i preklinje, da to brate radi po danu ...kao sto je i red ! MuzaferVEHABOVIC-BAČKO
Etnicki sastav upravo odgovara nacional;noj strukturi Zapadnog Sarajeva. Zapadno Sarajevo-X Nedostaje im samo MUGDIM AVDIC- HENDA i SEAD MEMIC- VAJTA, da prosaraju malo etnicki sastav.
Ovo kao da je \"Preporod\" ili \"Svjetlo Islama\" Glavni i odg. urednik: Adisa Uzunović Redakcija i saradnici: Adisa Uzunović Elma Murić Nermina Voloder Asim Bešlija Elvir Zubović Haris Ćeremida
@Kritika ne mozes porediti index.hr sa sarajevo-x.com. Kroz skolu Matije Babica je prosla masa dobrih novinara, Drago Pilsel, Neven, Jovan Dragisic ... ko je uopste novinar na SA-X? Nermina Voloder koja je isblamirala u Nezavisnim? Asim Beslija, otpadak sa Hayata? Redakcija je kompletna bosnjacka, to nema nigdje u BiH, ni u \"Dnevnom avazu\" ni na \"Hayatu\". Ovaj portal je potpuno nekredibilan.
Od koga je dosta je (u mislima imam njegovu funkciju a ne krvna zrnca). I više od toga. Aferim.
hahahahahahahahahahahahahahahaaaa nevjerovatno, kako dobra fora cuj radmanovic zabrinut zbog gaze hahahahahahhahhahaaa ne mogu sebi da dodjem, ostavio me covjek bez teksta
Nanu vam naninu ne valja vam covijek kad pozove na mir,ne bi vam valjo da je pozvo na pokolj .Koji ste vi boljesnjaci ,nije cudo sto niko sa vama nece da zivi osim siptara i ssndzaklija.
srbi su uz svakog ko se bori protiv americkih kolonista i njihovih sluga, zato podrzavamo palestince i irak, svi muslimani svijeta se bore protiv amerike samo ovi nasi dupelisci zajedno sa siptarima im sluze i dupe ljube, bas smo mi srbi neke kurate srece :)
jeftini polikitni poJeni
samo vi komentarišite njih (političare) a oni uzimaju najveći do sad harač od sviju nas, kako god se zvali
Eh da je Tito ziv, opet bi raskinuo sve bilateralne odnose s tzv. izraelom ( s malim i ). Tako je to drug radio, a ti se samo brukas Radmanovicu i brukas sve nas u BiH.