Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi li uzeo slobodan dan pa si na stranackom skupu u bijeljini ili te mi i danas placamo kao clana predsjednistva BiH stara metuzalemska komunjaro koja se okrenula chetnishtvu, a takvi su najgori, znamo iz 90ih.
TREBAJU SVI PATRIOTI RBIH-e, ko i PRO BOSANSKE ASOCIJACIJE I ORGANIZACIJE POSLATI PISMO Venecijanskoj Komisiji i ZAHTJEVATI ODGOVOR OD NJIH DAL JE GENOCIDNA TVOREVINA LEGALNA PO SVIM ZENEVSKIM KONVENCIJAMA O PRAVDI I ETICI !!! Ne cekati vec UDARITI TAMO GDJE CE NAJVISE ZABOLJETI SVE IZDAJICE I NEPRIJATELJE RBIH-e !!!
\"čiji je cilj dostizanje najvišeg stepena razvoja na zapadnom Balkanu\" Hhahahahahahhahahahahahahahahhhahahahahahahahahah jel najvisi stepen sto vam ljudi rove po kontejnerima svaki dan,jel to taj najvisi stepen? SDS za sva vremena!
mozete samo sanjati o BN bando D.odikova
Nikad nećete imati Bijeljinu... I ne samo Bijeljinu nego će te sada izgubiti i mnoge druge gradove...