Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST ! ! ! evo vidite da vjera nije prekretnica medju narodom...vec je prekretnica fasizam i fasisti ko sto je radmanovic i ekipa :P
Dodik samo da kontrira Federaciji pa makar to bilo i naopako....
Džaba Branković izda pravoslavlje ne dođe glasanje na dnevni red.
ovi srbi koji podržavaju izrael oni znaju da je i izrael nastao na genocidu kao što je njihova republika šumska nastala na kostima nedužni bošnjaka i hrvata i ostali naroda a to se zove genocidna tvorevina REPUBLIKA ŠUMSKA kao što se zove i genocidna tvorevina IZRAEL
WoW :0 Svaka mu čast! Jako sam pozitivno iznenadjena! U pravu je on, biti pravi pravoslavac znaci jako strogo se drzato cvrstih moralnih hriščanskih načela koje je Isus pripovjedao - kod nas nema pravih pravoslavaca više, na veliku žalost...
šta vas to čudi pa dodik je CRVENA KOMUNJARA, udbaški igrač, a na vrhu crvenih je masonerija....milošević je bio crveni, samo crveni rade zločine!!! i onda svaljuju na patriote i vjernike masoni su financirali lenjina a marx je bio zinostički ideolog...sve je upereno protiv pobožnih ljudi
Vasem licemijerstvu nema kraja , toliko ste zadojeni mtznjom prema Srbima zahvaljujuci vasim medijima , da idete konta sve sto Srbi kazu . Koliko znam vama su ameri i pomogli u ratu protiv Srba, davali vam naoruzanje , bombardovali nas .Da je kojim slucajem taj arhiepiskop priznao Republiku Srpsku pljuvali bi ste ga dan i noc, tacnije ne bi bio ni spomenut u medijima .To je covjek koji je iygibio kompas i nema pojma o cemu prica . Naravno da odgovara bosnjackim politicarima da Srbi ne pristanu na to ....zasto javno ne izlaze sa priznanjem palestine i kazu amerima . nego vas truju u mozak , a vi im vjerujete kao da ga nemate , ili zelite da cujete sta vam odgovara . Bitno je da idete kontra Srbime i to je jedina poenta . Ok otcepimo palestinu , pristajete i za Kosovo da se otcepi...pa kad ste tako pravicni ..onda i mi treba da se otcepimo , vecina hoce u Republici Srpskoj ! Mislis da bi konrirali amerima da su samo muslimani u BiH , gdje bi ste prispeli ,Ukljucite mozak !!!
Kozački ataman odlikovao Dodika | 06. 11. 2011 Predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku danas je u Višegradu ruski general i kozački ataman Aleksandar Pavlovič uručio Orden prvog stepena za zasluge pred otadžbinom i kozaštvom.Ovo priznanje Dodiku je dodeljeno odlukom Nacionalnog saveta bezbednosti Rusije. Prethodno je Dodik položio venac i prislužio sveće ispred spomenika u Višegradu za 37 poginulih ruskih dobrovoljaca, koji su se u proteklom ratu u BiH borili na srpskoj stani. Predsednik RS je odbio da poredi ulogu ruskih dobrovoljaca u ratu u BIH sa onima koji su, kako je rekao, \"došli u Bosnu i stali na bošnjačku stranu da šire \"ekstremizam\". On je naveo da su mnogi od njih \"ostali da rovare i stvaraju probleme\". Dodik je danas u Višegradu sa režiserom Emirom Kusturicom posetio gradilište \"Andrić grada\". http://www.blic.rs/Vesti/Politika/287918/Kozacki-ataman-odlikovao-Dodika
\"srbi\" u BiH su bili Bosnjaci do 1841 godine, ali su ih mitovi i lazi o \"srpstvu\" obmanule! Tzv \"rs\" i izrael su primjer kako se siri isklamofobija i kako se drzava dobija sirenjem lazi i napoadima na muslimane! Avigdor Liberman i Miloradim Dodichoff su cionisti koji su najveca opasnost za svijet! Vehabije su podvala \"zapada\"! Ubaceni su u redove Bosnjaka i muslimana na Balkanu (R.BiH,Sandzaku,Republici Kosovo, Makedoniji,Albaniji i bivsoj Srbiji)! Zavjera , tj rezija od styrane anglo-cionistickih fasista! Sloboda Palestini, R.BiH,Sandzaku,Ceceniji!!!
Ti ocito ne poznajes ni jedno Arapa ili Palestinca krscanina.....da poznajes znao bi da i oni pate pod Jevrejskom torturom, sto i jeste, i ako se pretvara ka jedina demokratija na Bliskom Istoku.
Logicno je da svaki katolik, pravoslavac i musliman budu za slobodnu Palestinu. Ako nisu znaci da su ih kupili. Nema dalje sta komentirat!
Znamo da su ga primorali islamisti da ovako prica. Inace, Palestina je vecinski muslimanska zemlja, pa on mora ovako. Da je, kojim slucajem, vecina naroda u Palestini pravoslavne vjere, ne biste se vi, zelena bagro, tako upinjali da im date podrsku.
@Doxa familija ti je zlo idiote!
hahahaha
Radmanovic je klasicna budala. Bosanski Srbi imaju hiljade ljudi kvalitetnijih, boljih i pametnijih od ove budale, ali, eto, on ih predstavlja. Prica o pravoslavnoj braci ocito pada u vodu kad je Izrael u pitanju... Da vidimo hoce li ih najskrtiji narod na svijetu finansirati, mora da je to motiv.
Evo samo jednog od inih primjera koga ce Bosna i Hercegovina svojom srmanom odlukom podrzati... NGO: Izrael tjera Palestince iz istočnog Jerusalema Izrael tjera Palestince iz istočnog Jerusalema u sklopu politike koja bi se mogla okarakterizirati kao ratni zločin, objavila je u ponedjeljak ugledna izraelska nevladina organizacija, a jerusalemski gradonačelnik odbacio je tu optužbu. Izraelski odbor protiv rušenja kuća (ICAHD) Ujedinjenim narodima je predao svoj izvještaj i zatražio istragu, uz tvrdnju da Izrael namjerno Palestincima ruši kuće, ukida dozvolu boravka i spušta kvalitet života. \"Svjedoci smo procesa etničkog raseljavanja\", rekao je Michael Sfard, advokat koji je sudjelovao u pisanju toga izvještaja od 73 stranice. \"Izrael otvoreno i ozbiljno krši međunarodno pravo... A motivacija je demografska\", piše u izvještaju, prenijela je Hina.
IZDAO JE ON I BOSNU PA NIKOM NISTA