Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ce sutra uruciti priznanje \'\'najljepse osobe svijeta\'\', od komisije za \'najljepsu osobu svijeta\', koju je moja baka osnovala......tralalala Svaki cigo svog konja hvali!
a f e r i m :-)
Evropski pokret je drustvo jednog lica, Predraga Prastala. Pitajte ga za skupstinske odluke o priznanjima, odluke o kriterijima, odluke kome se dodjeljuju i kada. Nema ih. Prastalo je mali diktator iz Zavidovica, bolestan za malo publiciteta i slave.
Izvjesni Prastalo iz izvjesnog Evropskog pokreta BiH je dodjelio izvjesno priznanje (Orden) zbog izvjesnih razloga (referendumske podrske Dodiku)potrcku Milorada Dodika. Prastalo poli se hladnom vodom.
Izvjesni Prastalo, simpatizer partije koju predvodi najglasniji velikosrpski nacista,negator Genocida na Balkanu i zastitnik najmonstruoznijih ratnih zlocinaca, ponovo jase u Lajcakovskom stilu kakav smo vec do sada dosta puta vidjeli. Sreca pa je to udruzenje gradjana bitno koliko i lovacko drustvo \"Jelen\" iz Jelaha
Prvo on nije predsjednik države nego predsjedavajući predsjedništva, i ne može se njemu lično na ime države dati takva nagrada, drugo: Vodite ga sebi grebo vam on majku, jer se on pita samo kolko mu Doda dozvoli. Smeće licemjerno.
Nagradu bi trebali dodeliti mozda tvojoj kevi, jer je primila vise nego sto je dala.
Ma on je dusa od covjeka...Covjek bi ga na noz stavio, bas je dobar lik. Nagrada mu je dodijeljena od Srpskog Evropskog pokreta u BiH...
ne shvata samo onaj koji ne zna nas \"evropski pokret\" i njihove motive. ovo je odlican nacin samopromocije - ordenje je jeftino, a mediji vole ovakve stvari. Osim toga, primaoci ordena ih vise cijene. divota. a mi sve dalji od EU
Ovi likovi iz lafo Evropskog pokreta su u stvari clanovi iste te stranke kojoj pripada i ovaj kvazi-politicar Radmanovic... ovo da nije tuzno, bilo bi smijesno. Apsolutno nebitni ljudi i nebitan pokret.
Čestitam gospodinu Radmanoviću na priznanju, mada ne bi bilo nezasluženo da su priznanje dodijelili predsedniku RS gospodinu Dodiku.
haj nek mi neko objasni skrivenu mudrost ovoga. fakat pokušavam biti open minded ali fakat ne kontam ovo!
Nisam znao da i mi dobrog konja za trku imamo. Jesam ljakse.
Kakvo priznanje, pa ovo je CEATALJ broj jedan, GENOCIDAS koji treba biti uhapsen radi raspirivanja mrznje i negiranja GENOCIDA!!!
Jel ovo vic nekakav......ja jeste nasli kome cete ga dati......mozda oslikava modernog ali alkoholicara koji mrzi sve sto se zove BiH !!!!! SIKTER