Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dževađo Rađo! Gdje je šta đabaluka, tu je i on. Fukari je žao kupit kartu za za neku sportsku manifestaciju pa moli po udruženjima da mu ostave.
Ma podržati smjenu lopova na svim nivoima vlasti, kakav je Konaković govori sam za sebe, osnovao novu stranku al hoće da zadrži mandat druge stranke, prevarant obični, smijenit nego šta!!!!
SBB samo naprijed i sretno u ciscenju SDA-ovskog smeca zbog kojih stajimo u jednom mjestu vec 25 godina!!
To SBB.... Još malo pa ćete pokazati kako se vlada...
Svaka čast na principijelnosti i za podršku da se smijeni, ionako nesposobni konakovic, a sada imas izbor, idi konakovicu u tuziteljstvo pa predaj tu papirologiju, podnesi prijave protiv svoje drzavne mafije (SDA) koja uništava ovu državi cijeli ovaj poslijeratni period
Bravo SBB, Konakovicu nisi nista ni uradio za vrijeme mandata, vrijeme je da se smijenis i ti i svi ti nehljebari koji ste godinama na pozicijama a nista ništa konkretno uradili za nas obične građane.
Podrška sbb u vladi u cilju poboljšanja uslova života .
Bravo za SBB, samo raditi u interesu građana i stabilnosti naše BIH
To je stav jedini ispravan i samo naprijed. Drago mi je čuti da ima jasan stav. Bravooo. Idemo prema oktobru a onda idu promjene. Sda vise nikada neće doći u ovu poziciju jer je iznevjerila povjerenje glasača.
Vidite smo ove glave koje se "nešta" pitaju u ovoj drzavi...kad ih vidim, skontam,...super nam je ko nam je na vlasti...!?!?!?!?!?
Cuj, sbbovci principijelni? Interesantan mit
Redje Radjo,i nage se da mu ga metnu zastupnici hrdjavog,a onda "principijelan"kako mu I dolikuje ode da podigne 2500km za gladjenje damu u komandi,5000km od tornjaka najveceg graditelja koji je do novca dosao svojim "postenim"radom I trudom,haman ko i hrdjavi,I jos minimum 15.000km ko zastupnik,principijelno nema sta za lijeka vam trebalo svima...
logičan potez - ako premijer nema podršku svoje stranke (a izabran je ispred stranke) onda nema potrebe ni da mu vjeruju ostale stranke - ista situacija kao u TK. Svaka cast SBB na principijelnosti!
Ahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahah Koji principe ima sbb. Svaka cast kretenizam na nivou #GlupostiKodBosnjaka
Oni i principijelnost, svašta!? Dževad Rađo je nezakonito politikanstvo dijete mafijaškog "bilmezmena"