Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lupetaj, kad nemas pojma. Malo se informiraj prvo. Vec i vrapci na grani znaju da su lazni azilanti u 95% slucajeva romi, najmanje iz bih, a najvise iz srbije i makedonije, koji idu svjesno na to da ce ih njemacka izdrzavati i dotirati najmanje. 6 mjeseci, jer toliko traje procedura dok ih ponovo ne vrate nazad. Ministartvu sigurnosti savjet, neka pogledaju kako taj problem rjesavaju gradjani Marseja!
Nema se tu šta puno raditi, zna se da se radi o sadakistanskoj ciganiji.
Azilanti su ljudi koji bi da pobjegnu iz ove zemlje i politicara.. Ne treba im zamjeriti nista,ne traze azil sigurno jer im je dobro u zivotu.. Kada ce nam ta usr..ana EU pomoci da mi sredimo situaciju unutar drzave i da se rijesimo kriminala,korupcije,mobinga,da se uvede adekvatna zdravstvena i socialna skrb,da nam omlaina ne cini samoubistva radi bezizlazne situacije...Vrijeme je ili za atomsku ili za napredak druge nema!!!