Iz zatvora u Velikoj Britaniji
0
Radislav Krstić prebačen u haški pritvor
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Marko Čega se pametan stidi budala se ponosi. Nema vama naprijed dok srbski narod ne shvati da su bili u zabludi od 1990- 2011godine. srbija i ove budale sa 49% če se jednog dana izvinjavati i moliti za oprost ali če tada biti proglašeni genocidnim narodom. Do slobodne Bosne
Prvo vi iz redakcije novinari, očito je da ne pazite kada se prenose propagandne poruke č.e.t.n.i.č.k.e agencije SRNA, on nije bivši general već ratni zločinac, osuđeni ratni zločinac koji je dobio 35 godina zatvora za genocid u Srebrenici. Pazite dalje genocidnu tvorevinu potpisuju punim imenom republika srpska a Bosnu i Hercegovinu uvijek potpišu sa BIH, nikada npr ne napišu Bosna i Hercegovina (BiH). Ovo je bosansko-hercegovački portal, a nikako srpski, pazite dobro kad obrađujete SRNINE vijesti, jer je to čista velikosrpska propaganda i laži.
Kraj svijeta.... Da srpskog generala tuce jedan prljavi albanac i dvojica crncuga...