{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Radionica o perspektivama BiH

F
FENA
18.6.2008. u 15:48
0
0
Radionica o perspektivama BiH
0
Radionica o perspektivama BiH
Centar za studentske programe i Centar za međureligijski dijalog Međunarodnog foruma Bosna organizirat će 20. juna u saradnji sa Centrom za mlade Livno i Univerzitetom iz Sjeverne Karoline iz SAD-a, radionicu "Perspektive BiH u pogledu na političku, kulturnu, religijsku, obrazovnu i ekonomsku situaciju".
Radionica će biti održana u sjedištu Međunarodnog foruma Bosna u Sarajevu s početkom u 15.00 sati, najavljeno je iz Foruma.

Grupa studenata i profesora sa Univerziteta iz Sjeverne Karoline iz SAD-a u doputovala je u BiH s ciljem da stekne uvid u poslijeratno stanje bh. ekonomije, obrazovanja, religije, politike i drugih društvenih oblasti.

Predstavnici Međunarodnog foruma Bosna, kao i istaknuti profesori i stručnjaci iz BiH na radionici će prezentirati znanja i iskustva u tim oblastima.

Sudionici radionice bit će Natalie Bunch, Emilca Burton, Andrcw Carmen, Brian Clark, Javne Goethe, Sabina Fernatović, Allison Goff, Art Howard, Jeffrey Huber, Elizabeth Malan, Vansana Ndlintha, Janicc Odom, Benjamin Quigel, Kathrvn Sutton, Chaffce Viets i Nathanael Zcllmor.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: